Contractmanagement

Beheer al je contracten op een slimme manier in HaloPSA

Hoe stel je contracten op in HaloPSA?

Automatiseer contractmanagement met HaloPSA

Zorg dat je altijd weet wat er speelt qua klantafspraken door het beheer van je contracten te automatiseren met HaloPSA.

Contracten (of agreements in HaloPSA) zijn superbelangrijk, of je nu afspraken maakt met klanten of leveranciers. Met deze makkelijke tool kun je alles zelf regelen wat met contracten te maken heeft.

Je kiest bijvoorbeeld welke prijzen je hanteert; een vaste prijs of vooraf betalen? Je bepaalt ook hoelang het contract duurt, wanneer je de factuur stuurt en om hoeveel uur het gaat.

De volledige contractlevenscyclus in één oogopslag

Zorg dat je een duidelijke lijst hebt van al je contracten en hou ze makkelijk bij in HaloPSA, van begin tot eind.

Of het nu gaat om softwarelicenties, apparatuur die je huurt, of onderhoudsafspraken, je weet altijd precies hoe het zit. En als het tijd is om een contract te vernieuwen, dan geeft HaloPSA je vanzelf een seintje.

Jouw regels, jouw contracten in HaloPSA

Met contractmanagement in HaloPSA kun je alles zelf bepalen. Als een klant meer van je vraagt dan is afgesproken, kun je kiezen: trekken we het af van de uren voor volgende maand of sturen we een extra rekening?

En als je in een SLA afspraken hebt gemaakt over hoe snel je de klant bij incidenten en problemen helpt, dan vind je dat ook terug in het systeem. Plus, je kiest zelf of je hulp op afstand biedt, of dat je op locatie komt als dat nodig is.

Automatisch de factuur klaar

MSPs rekenen vaak een minimumtijd voor support, bijvoorbeeld 15 minuten. In HaloPSA stel je dit één keer in, en voortaan wordt dit vanzelf meegenomen in de facturatie of afhandeling van de contracturen.

Ook handig: je kunt instellen dat er elke maand automatisch een factuur naar je klanten gaat. Die wordt vanzelf gemaakt en verstuurd, zodat je nooit meer vergeet een rekening te sturen. Je kunt altijd nog even kijken of alles klopt voordat de factuur de deur uitgaat.

Zo hou je makkelijk controle over je contracten en facturatie, wat je een hoop tijd bespaart.

Ontdek alle features van HaloPSA

Servicedesk

Contracten

Sales & CRM

Facturatie

Selfserviceportal

Voorraad

Analytics

Projecten

RMM & Remote

Urenregistratie

Boek een vrijblijvende demo

Wil je samen met Effort IT kijken wat HaloPSA voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo op maat aan via onderstaand formulier.