Ervaringen van klanten

Hoe ervaren klanten de overstap naar HaloPSA?

Effort IT: partner van HaloPSA

Hieronder vind je verschillende verhalen van onze klanten, die naar tevredenheid gebruikmaken van HaloPSA. Wil je eens zien hoe dit ITSM-platform voor hen in de praktijk werkt? Laat het ons gerust weten, dan brengen we je in contact.

Waarom Axerrio kiest voor HaloPSA

“Wim Vogelaar van Effort IT gaf een sterke demo van HaloPSA waarin de voor ons belangrijke functionele specificaties terugkwamen. Bovendien was het prijsverschil met Datto aanzienlijk. Daarnaast ontstond in de gesprekken het vertrouwen in Effort IT als ITSM-partner. Tel daarbovenop de flexibiliteit van de software en de kennis van Effort IT, dit zorgde ervoor dat onze keuze uiteindelijk op HaloPSA viel.”

Barry ten Veen – Commercieel en Operations manager bij Axerrio

Audiologisch centrum Pento kiest voor gebruiksvriendelijk ticketsysteem van Halo

“Nadat ik binnen een andere organisatie in aanraking kwam met het Halo-platform, werd me de urgentie van een nieuw ticketsysteem voor Pento duidelijk. We hebben toen intern de requirements opgesteld en verschillende oplossingen naast elkaar gelegd om ze te vergelijken. Maar we kwamen toch weer uit bij HaloITSM. Halo biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding en voor een vast tarief krijg je alle features. Dat zie je niet terug bij andere ITSM-pakketten.”

Wouter Geerdink – Systeembeheerder bij Pento

For All IT Services kiest HaloPSA als ITSM-platform

“De samenwerking met Effort IT verliep erg goed”, vindt Tim. “We hadden tijdens het project een open en eerlijke communicatie en er was een goede verstandhouding tussen beide partijen. Het was fijn dat de medewerkers van Effort IT een paar keer bij ons op kantoor langskwamen. Samen hebben we stap voor stap de requirements list afgewerkt.”

Tim Vossepoel – Coördinator Servicedesk & Security Officer bij For All IT

Tagnet stapt probleemloos over op HaloPSA

“De overgang naar HaloPSA is tot nu toe probleemloos verlopen, op wat kleine notificatiedingetjes na. Ik wil het gehele Effort IT-team bedanken voor de inzet, het meedenken en assisteren met onze implementatie en het ontwerp. Nogmaals bedankt voor de zeer interactieve en kundige samenwerking!”

Jeroen van der Aar – Manager Operations bij Tagnet