HaloPSA: het complete ITSM-platform voor jouw MSP-bedrijf

Snelle set-up en superflexibel te configureren.

Ontdek alle features van HaloPSA

Servicedesk

Contracten

Sales & CRM

Facturatie

Selfserviceportal

Voorraad

Analytics

Projecten

RMM & Remote

Urenregistratie

Werk samen in één gecentraliseerd systeem

HaloPSA biedt je verschillende tools om efficiënt samen te werken, deadlines te halen en projecten effectief te managen.

Geïntegreerd ITSM-platform

Leg al je bedrijfsactiviteiten vast in één cloudsysteem, zodat jouw team alle bedrijfsmiddelen, projecten en tickets eenvoudig kan beheren en volgen – waar ze dan ook aan het werk zijn.

Project management

Van basisprojecten tot complex portfoliobeheer: met HaloPSA wordt projectmanagement succesvol. Zo deel je eenvoudig een liveweergave van alle projecten, om duidelijkheid en zichtbaarheid te krijgen – ook onderweg.

Taak beheer

Blijf op de hoogte van je werklast door je projecten en taken in één gecentraliseerd systeem te organiseren. Integreer je apps, koppel je agenda om te synchroniseren en wijs gebruikers toe aan taken om het werk van jouw teams bij te houden.

Urenregistratie en facturering

Registreer automatisch je uren voor verschillende contactmomenten met klanten. Zo zorg je ervoor dat de facturering 100% nauwkeurig is voor pay as you go werkzaamheden.

Beheer van assets

Volg je assets en visualiseer de afhankelijkheden tussen geconfigureerde items. Met HaloPSA identificeer en registreer je tekortkomingen vóórdat ze incidenten veroorzaken.

Contract management

Controleer wat er aan je klanten wordt verkocht met HaloPSA en houd gemakkelijk data en documenten bij. Of ga een stapje verder en bepaal wat er gefactureerd wordt, waar en hoe, in overeenstemming met de contractgegevens.

Voorraadbeheer

Catalogiseer en houd je voorraad en kostenanalyses bij. Zo lever je de allerbeste service. Je kunt items handmatig aanmaken of importeren uit jouw bestaande database.

Automatisch assets detecteren

Automatiseer de identificatie van alle assets in jouw bedrijf met HaloPSA. Zo vereenvoudig je het onderhoud door het verzamelproces te automatiseren.

Krijg meer controle over de lifecycle van assets en items

In control zijn over alle aspecten van je assets, items en contracten? HaloPSA creëert transparantie voor jouw team – en dat op één centraal platform.

Het geheim van groei? Tevreden klanten!

Lever uitzonderlijke service met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. HaloPSA is volledig op maat gemaakt om je te helpen met het succesvol runnen van jouw MSP-bedrijf.

Klantenservice

Beheer eenvoudig je incidenten en voldoe aan SLA’s via het incidentbeheer van HaloPSA. Het automatiseren van workflows en het centraliseren van communicatie was nog nooit zo eenvoudig.

Selfserviceportaal

Creëer vrijheid met een volledig aanpasbaar white label-portal voor je eindgebruikers. Ze krijgen toegang tot hun verzoeken, kunnen zelf tickets aanmaken en vinden oplossingen in de kennisbank.

CRM

Op zoek naar één organisatiebreed overzicht van jouw klantaccounts? Dan zit je helemaal goed met HaloPSA. Organiseer, beheer en volg accounts, zodat je team zich volledig kan focussen op wat écht belangrijk is: jouw klanten.

Sales

Vergroot de zichtbaarheid van je salesteams met een geïntegreerd systeem voor verkoopkansen. Oproepen, mails en contactgeschiedenis zijn supersnel te raadplegen via één centraal platform. Zo ben jij in control en heb je altijd het totaaloverzicht.

De kosten? Alles inclusief

Wanneer je aan de slag gaat met HaloPSA dan vallen alle mogelijke features onder je licentie. Dus zonder meerprijs kun je modules aan- of uitzetten. Het is aan jou om te bepalen wat past bij jouw organisatie en welke features je wilt gebruiken. Heb je een extra licentie nodig? Ook dat is eenvoudig te regelen, je kunt gemakkelijk op- en afschalen. HaloPSA is al vanaf drie licenties beschikbaar en krijg je dus volledig standaard, zonder beperkingen of verborgen kosten. Probeer HaloPSA 30 dagen gratis. Vraag een gratis trial aan en ontdek vrijblijvend alle mogelijkheden van Halo voor jouw organisatie.

Boek een vrijblijvende demo

Wil je samen met Effort IT kijken wat HaloPSA voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan een vrijblijvende demo op maat aan via onderstaand formulier.