Start direct jouw gratis trial van HaloPSA

HaloPSA 30 dagen uitproberen

De ene ITSM-software is de ander niet. Daarom begrijpen we dat het prettig is om even rond te kunnen kijken in de Halo-omgeving. En gelukkig kan dat. In de trial kun je zonder beperkingen 30 dagen lang de functionaliteiten van HaloPSA ontdekken.

HaloPSA voor Managed Service Providers

Willen jullie graag meer grip krijgen op de IT-dienstverlening voor klanten? Dan is ITSM-software onmisbaar. Je kunt hiermee geautomatiseerde workflows opzetten, tickets toewijzen en de status ervan in de gaten houden. HaloPSA is speciaal ingericht voor Managed Service Providers (MSPs) die hun klanten de allerbeste service willen verlenen.

Tegelijkertijd bied je medewerkers van de servicedesk de juiste tools om hun werk goed te kunnen doen. Ook weet je precies welke klant welke Service Level Agreement heeft, wanneer ze contact opnemen voor ondersteuning. Bovendien kun je het Halo-platform eenvoudig koppelen met andere applicaties, zoals RMM-software. Kies je voor HaloPSA, dan kies je voor een compleet geïntegreerde servicedesk.

HaloPSA trial aanvragen

Over Effort IT

Wij zijn dé gecertificeerde partner van Halo voor de gehele Benelux. Met meer dan 10 jaar ervaring en een 100% focus op ITSM helpen we organisaties en MSPs bij het optimaal inrichten van de servicedesk en ITSM-processen. HaloPSA is direct online af te sluiten en maandelijks opzegbaar. Kun je niet wachten om te ontdekken wat Halo voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag dan vrijblijvend een demo op maat aan.

Over Halo

Halo Service Solutions is opgericht in 1994 en biedt met HaloPSA moderne servicemanagement-oplossingen voor Managed Service Providers. Het internationale bedrijf heeft het hoofdkantoor in de UK en vestigingen in Australië en de VS. Voor de Benelux is Effort IT de preferred partner van Halo.