Trotse partner van:

Dè ervaren Halo expert partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo expert partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Ben je op zoek naar een Halo expert die de IT-afdeling van jouw organisatie optimaal kan laten functioneren? Effort IT is dé Halo specialist die met de toonaangevende ITSM software van Halo je huidige, ouderwetse manier van werken transformeert naar moderne, intuïtieve workflows.

De tijd van e-mail, spreadsheets en krakende legacy is voorbij als je kiest voor de ITSM oplossing van dé Halo expert. Effort IT is officieel partner van Halo in de Benelux en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Met onze jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling kunnen we jouw deskundig adviseren over de juiste ITSM software voor jouw organisatie. Als Halo expert denken we graag met je mee over de inrichting van je software en bieden een oplossing op maat. HaloITSM wordt volledig afgestemd op jouw organisatie en groeit mee naarmate de behoeften veranderen. Zo ben je klaar voor de toekomst. Met HaloITSM geef je je servicedeskmedewerkers de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en voorkom je dat klanten zich niet gehoord voelen en ontevreden zijn. Als Halo expert bieden wij overzicht, snelheid en flexibiliteit aan je IT-team.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo expert zorgt voor complete servicedesk

Wij bieden als Halo expert uitkomst als je je oude werkwijzen wilt transformeren, processen wilt standaardiseren en waardevolle analyses wilt verkrijgen om je IT af te kunnen stemmen op de zakelijke behoefte.

Met onze 100% focus op ITSM software zorgen wij ervoor dat de Halo software het hart wordt van jouw organisatie. Onze all-inclusive oplossing bieden wij volledig modulair aan. Je kunt met slechts 1 klik bepalen welke functionaliteit je wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Je hoeft niet op te zien tegen de implementatie want die is binnen enkele dagen geregeld. Onze consultants werken remote of bij jou op locatie. Bij grote, complexe projecten leveren we ook project management.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Vragen aan Halo expert?

    Als je vragen hebt kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je als Halo expert graag over de mogelijkheden. We bieden je de mogelijkheid om HaloITSM 30 dagen lang gratis uit te proberen.

    Ook kun je een vrijblijvende, gratis demo aanvragen. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Er zijn geen verborgen kosten, alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Je kunt je favoriete apps gewoon blijven gebruiken! Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou!