Trotse partner van:

Dè ervaren Halo IT support partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo IT support partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Effort IT biedt organisaties maximale Halo IT support bij hun eigen IT beheer. Als u niet tevreden bent over de serviceverlening binnen uw organisatie dan biedt Effort IT uitkomst. Wij zijn officieel partner van Halo en met onze toonaangevende ITSM software kunnen wij het verschil maken voor uw organisatie.

Loopt de afhandeling van IT-aanvragen en incidenten niet zoals je zou willen? Ben je op zoek naar een specialist die de IT-afdeling soepel kan laten draaien? Met Halo IT support van Effort IT worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet. Wij bieden een gebruiksvriendelijke oplossing waar medewerkers en klanten blij van worden. Met Halo IT support krijgen je servicedeskmedewerkers de juiste tools om interne incidenten en serviceverzoeken te structureren en te beheren. Met HaloITSM krijg je overzicht, snelheid en flexibiliteit. Het transformeert de huidige, verouderde werkwijze tot moderne, intuïtieve workflows. Je IT-afdeling wordt geoptimaliseerd met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Effort IT is officieel partner van Halo en wij werken met gecertificeerde Halo professionals. Zij denken graag met je mee over de juiste Halo IT support voor jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing die volledig is afgestemd op jouw behoeften. HaloITSM groeit moeiteloos met de veranderende behoeften mee zodat je voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en gaan graag voor jou aan de slag. Het maakt ons niet uit of je een handel- of productiebedrijf hebt of werkzaam bent in de zakelijke dienstverlening. Onze focus ligt voor 100% op ITSM software en wij gaan geen uitdaging uit de weg.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo IT support partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden; u bepaalt met 1 klik welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Alle modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten.

Reguliere implementatie van HaloITSM voeren wij uit op basis van consultancy bij jou op locatie of op afstand via remote. De implementatie kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Wij bieden 1 Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Een uitgebreide beschrijving kun je elders op deze website lezen. Uitgebreide integraties zijn mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde apps zodat je je favoriete applicaties kunt blijven gebruiken.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo IT support voor alle integraties

    De Halo IT support van Effort IT is betaalbaar. Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke, transparante prijzen. U betaalt een vaste maandprijs waar alle kosten bij zijn inbegrepen.

    Wij bieden betaalbare Halo IT support en onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Alle modules en add-ons zijn in de maandprijs inbegrepen zodat je niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten. Ben je benieuwd of HaloITSM ook iets is voor jouw organisatie? Ontdek zelf wat HaloITSM voor jouw IT-afdeling kan betekenen. Je kunt online een gratis demo op maat aanvragen. Deze kun je een maand uitproberen. Wij helpen je niet alleen met de inrichting van de software maar wij bieden ook trainingen aan. Verleen de allerbeste service met ITSM software van Halo. Verminder de werklast van de IT service desk en medewerkers en klanten zullen tevreden zijn!