Trotse partner van:

Dè ervaren
Halo ITSM partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo ITSM partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Bedrijfsprocessen die efficiënt verlopen, een goede servicelening en tevreden klanten en medewerkers: dat is toch wat elke organisatie graag wilt?! Met Halo ITSM software van Effort IT transformeert u uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem.

Met onze jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling durven wij onszelf wel 'Specialist ITSM software' te noemen. Als u onze hulp inroept gaan wij niet over één nacht ijs. Onze ervaren consultants luisteren goed naar uw wensen en denken met u mee over de inrichting van uw software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die het beste bij uw organisatie past. Halo ITSM is toonaangevende ITSM software die uw IT-team de tools biedt om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Onze focus is 100% op ITSM software en wij zijn ervan overtuigd dat Halo ITSM ook voor uw organisatie het verschil maakt. Bij Effort IT werken gecertificeerde Halo-professionals die u deskundig kunnen adviseren. Of u nu een handel- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Halo-software en het trainen van uw medewerkers.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo ITSM partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Met een Halo softwarepakket zijn talloze features en integraties mogelijk. Effort IT biedt een kant en klare oplossing voor uw organisatie in 1 pakket. Halo ITSM wordt modulair aangeboden en u bepaalt met 1 klik welke functionaliteit u wilt gebruiken.

Deze software groeit mee met de behoeften van uw organisatie. Wij bieden één Halo softwarepakket in 3 types out of the box aan: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Op deze website kunt u de specificaties van deze types lezen. Er zijn uitgebreide integratiemogelijkheden met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Office 365, Lansweeper, Outlook en Jira. Het complete overzicht vindt u onder het kopje 'Integraties'.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo ITSM voor alle integraties

    Wij zijn officieel partner van Halo en zijn werkzaam in de gehele Benelux. Wij helpen u niet alleen met inrichting van Halo software maar onze consultants trainen ook graag uw medewerkers.

    Graag voeren wij samen de implementatie uit zodat u verzekerd bent van een goede start. Optimaliseer uw IT-organisatie met Halo software. Wij bieden onze software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Met Halo software kunt u al uw ITSM taken eenvoudig uitvoeren tegen betaalbare prijzen. Wij implementeren graag onze Halo software in uw organisatie!