Trotse partner van:

Dè ervaren
Halo online partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo online partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Ben je op zoek naar een specialist die de IT-afdeling van jouw organisatie optimaal laat functioneren? Effort IT biedt met Halo online dé oplossing! Wij zijn officieel partner van HaloITSM in de Benelux en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals.

Ben je op zoek naar Halo online software om de IT-afdeling van jouw organisatie te optimaliseren? Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software en wij zijn al jarenlang officieel Halo online partner. Met Halo software worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet. De snelle en efficiënte Halo software wordt geleverd door experts! Door onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software is Effort IT een echte 'ITSM software specialist' die zorgt voor een digitale transformatie van jouw IT-afdeling. Alles wat je nodig hebt voor IT bevindt zich op 1 centrale plek. Deze all-inclusive software oplossing biedt jouw IT-team de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan medewerkers en klanten. Wij bieden 1 Halo software pakket in 3 types out of the box aan. Dit zijn Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Met HaloITSM en HaloPSA ondersteunen we IT-afdelingen bij het elimineren van overbodige activiteiten, het verbeteren van inefficiënte processen en het vermijden van kostbare fouten.  Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. De verouderde werkwijze met mails, spreadsheets en krakende legacy wordt getransformeerd naar intuïtieve workflows.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo online partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Het maakt niet uit of je een handel- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlening, met Halo software ben je altijd verzekerd van een goede start.

Met Halo online krijg je overzicht, snelheid en flexibiliteit. Als je bij ons aanklopt voor optimalisering van je IT dan bieden wij een persoonlijke oplossing. Onze gecertificeerde Halo professionals denken met je mee over de inrichting van de software die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Met Halo online ben je klaar voor de toekomst. De software is moeiteloos aan te passen aan de veranderende behoeften. van jouw organisatie. Wij bieden Halo software volledig modulair aan. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met slechts 1 klik op de knop bepaal je de juiste functionaliteit. Er zijn talloze features en integraties met je favoriete apps mogelijk.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo online met alle integraties

    Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen voor onze HaloITSM software. Er zijn geen verborgen kosten en alle modules en add-ons zijn in de maandprijs inbegrepen.

    Wij bieden Halo software aan tegen transparante en eerlijke prijzen. Je betaalt een vast maandtarief zonder extra kosten. Alle modules zijn namelijk bij de prijs inbegrepen. Wil je graag meer weten over Halo online dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij bieden de mogelijkheid voor een vrijblijvende gratis demo of trial. Dertig dagen lang mag je je gratis trial op het Halo platform uitproberen. Ook bieden wij trainingen over de software. Reguliere implementaties kunnen binnen enkele dagen geregeld zijn. Wij werken remote of komen bij jou op locatie. Kies voor de geïntegreerde alles-in-1 oplossing van Halo!