Trotse partner van:

Dè ervaren
Halo online partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo online partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Ben je op zoek naar een specialist die de IT-afdeling van jouw organisatie optimaal laat functioneren? Effort IT biedt met Halo online dé oplossing! Wij zijn officieel partner van HaloITSM in de Benelux en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals.

Met Halo online wordt jouw IT-afdeling gestroomlijnd. Als het structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken steeds meer problemen geeft dan wordt het tijd voor Halo online! Met Halo online krijg je weer overzicht, flexibiliteit en snelheid. De werklast van de IT-servicedesk wordt verminderd omdat de servicedesk medewerkers de juiste tools in handen krijgen om hun werk goed te doen en klanten zullen zich gehoord voelen en tevreden zijn. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en zorgt voor een digitale transformatie. Je huidige, verouderde manier van werken verandert in een moderne, intuïtieve workflow. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag meedenken over de inrichting van de software die het beste aansluit bij jouw organisatie. Halo ITSM groeit mee met de veranderende behoeften van je organisatie zodat je ook voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen. Met HaloITSM wordt de allerbeste service geleverd aan medewerkers en klanten.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo online partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Het maakt niet uit of je een handel- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlening, met Halo software ben je altijd verzekerd van een goede start.

Met onze uitgebreide kennis en ervaring ben je verzekerd van een goede en gestructureerde implementatie. Deze implementatie kan binnen enkele dagen geregeld zijn en wij voeren deze uit op basis van consultancy. Effort IT biedt één allesomvattende ITSM-software oplossing. Deze vind je in 1 Halo software pakket dat wij in 3 types out of the box aanbieden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Het is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Integraties met veel bestaande en gestandaardiseerde applicaties zijn mogelijk (Jira, Teams, Outlook, Azure, Cisco etc.). Waarschijnlijk maak je zelf ook gebruik van populaire apps en hoe fijn is het als deze naadloos integreren met zowel HaloITSM als HaloPSA.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo online met alle integraties

    Wij hanteren eerlijke en transparante prijzen voor onze HaloITSM software. Er zijn geen verborgen kosten en alle modules en add-ons zijn in de maandprijs inbegrepen.

    Kies voor de veelzijdige HaloITSM software waar je werkelijk mee geholpen bent! Ben je benieuwd wat Halo online voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo op maat bij ons aan. Je kunt deze 30 dagen gratis uitproberen!