Trotse partner van:

Dè ervaren Halo specialist

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo specialist die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Ben je op zoek naar een Halo specialist die jou kan helpen bij het optimaliseren van de IT-afdeling van jouw organisatie? Zoek maar niet verder want Effort IT is dé Halo specialist in de Benelux.

Als officiële partner van HaloITSM kunnen wij jou helpen bij het optimaal inrichten van de IT servicedesk en ITSM processen. Wij tillen jouw organisatie naar een hoger niveau waarbij medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd efficiënter worden ingezet. Met de toonaangevende Halo software wordt jouw huidige manier van werken compleet getransformeerd. De verouderde werkwijze verandert in moderne, intuïtieve workflows. Met HaloPSA en HaloITSM zullen de Managed Service Providers en de interne IT-afdeling weer een goede dienstverlening leveren. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en wij mogen ons met recht een Halo specialist noemen. Ons team bestaat uit gecertificeerde professionals die hun kennis en ervaring graag inzetten voor jouw organisatie. We denken graag mee over de inrichting van de software die naadloos aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing op maat. Met HaloITSM ben je klaar voor de toekomst omdat deze meegroeit met de veranderende behoeften.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo specialist zorgt voor complete servicedesk

Zie je op tegen een digitale transformatie? Dat is nergens voor nodig want de reguliere implementaties verlopen soepel en kunnen binnen enkele dagen geregeld zijn. Bij grote, complex projecten leveren we ook projectmanagement.

Onze consultants werken remote of bij jou op locatie. We bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Als Halo specialist zorgen wij voor een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat volledig modulair wordt aangeboden. Halo software biedt ongelooflijk veel functionaliteit van CRM en CMBD tot koppelingen en projectmanagement. Je bepaalt met slechts 1 klik op de knop welke functionaliteit je in jouw organisatie wilt gebruiken. Alle oplossing bieden wij aan in 1 pakket waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn. Je kunt je favoriete apps gewoon blijven gebruiken!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM ontdekken met onze Halo specialist?

    Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen om je vragen te stellen, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

    Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om HaloITSM 30 dagen lang gratis uit te proberen. Ook kun je een vrijblijvende demo boeken, je kunt deze aanvragen via het formulier. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant zodat je niet voor nare verrassingen komt te staan. Ons motto is: achieve more with less Effort! Kies voor de allesomvattende ITSM-oplossing van Effort IT!