Trotse partner van:

Dè ervaren Halo specialist

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo specialist die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Ben je op zoek naar een Halo specialist die jou kan helpen bij het optimaliseren van de IT-afdeling van jouw organisatie? Zoek maar niet verder want Effort IT is dé Halo specialist in de Benelux.

Ben je op zoek naar een Halo specialist? Een specialist met 100% focus op ITSM software? Effort IT werkt al meer dan 10 jaar met ITSM software en is officieel partner van Halo in de Benelux. Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software en biedt met de toonaangevende Halo software de allerbeste oplossing voor jouw IT-afdeling. De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Een Halo specialist als Effort IT zorgt ervoor dat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever worden ingezet. Halo software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat zorgt voor een digitale transformatie. Je verouderde huidige manier van werken wordt omgezet in intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Volledig afgestemd op jouw organisatie groeit de software mee met de veranderde behoeften. Op deze manier ben je klaar voor toekomstige ontwikkelingen. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de juiste software voor jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing en geven eerlijk advies. Ook geven wij trainingen over de software. Ontlast je interne IT afdeling en Breng al je IT-assets en communicatie samen in één gebruiksvriendelijke oplossing.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo specialist zorgt voor complete servicedesk

Zie je op tegen een digitale transformatie? Dat is nergens voor nodig want de reguliere implementaties verlopen soepel en kunnen binnen enkele dagen geregeld zijn. Bij grote, complex projecten leveren we ook projectmanagement.

Onze Halo specialist voert implementaties uit op basis van consultancy. Dit kan remote of bij jou op locatie. Wij bieden één Halo software pakket aan in 3 types out of the box. Deze types zijn Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. De serviceoplossingen van Halo bieden je uitgebreide mogelijkheden om je IT Service Management zo efficiënt en gebruiksvriendelijk mogelijk in te richten volgens ITIL-standaarden. Met HaloITSM en HaloPSA ondersteunen we IT-afdelingen bij het elimineren van overbodige activiteiten, het verbeteren van inefficiënte processen en het vermijden van kostbare fouten. Met passie en plezier delen wij als Halo specialist onze kennis en ervaring met jou.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM ontdekken met onze Halo specialist?

    Ben je benieuwd wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt ons altijd bellen om je vragen te stellen, wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

    Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Je betaalt een vast maandtarief zonder dat daar extra kosten bijkomen. Alle functionaliteiten zijn in de maandprijs inbegrepen. Wil je de Halo software graag eerst uitproberen? Wij bieden je de mogelijkheid voor een gratis en vrijblijvende trial van 30 dagen. Ook kun je een gratis demo boeken. Met Halo software bevindt zich alles wat je nodig hebt op 1 centrale plek. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Alle functies zet je met slechts 1 klik aan of uit.