Trotse partner van:

Dè ervaren
Halo systeem partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo systeem partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Loopt het IT-servicebeheer van jouw organisatie niet gestroomlijnd? Wil je dat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever worden ingezet en dat klanten tevreden zijn? Met het Halo systeem van Effort IT wordt jouw organisatie naar een hoger niveau getild. 

Functioneert de IT-afdeling van jouw organisatie niet optimaal? Groeien de interne incidenten en serviceverzoeken je boven het hoofd? Dan biedt Effort IT uitkomst. Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM software en met ons Halo systeem transformeren wij je huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en configureerbaar systeem. Effort IT is officieel partner van Halo. in de Benelux. Met de toonaangevende ITSM software van Halo bieden wij een all-inclusive oplossing zodat jouw IT-team de tools heeft om de beste service te verlenen aan medewerkers en klanten. Het leveren van goede diensten is belangrijk in een organisatie en met een Halo systeem van Effort IT krijg je weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Onze gecertificeerde Halo professionals denken met je mee over de juiste inrichting van de software en bieden een persoonlijke oplossing. Met Halo ITSM bevindt zich alles wat je nodig hebt op één centrale plek. Het maakt niet uit of je een handel- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, wij hebben ervaring in de meest uiteenlopende branches. Naast de inrichting van de software bieden wij ook trainingen aan.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo systeem partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Op zoek naar het ijzersterke Halo systeem? Wij bieden een persoonlijke oplossing waarbij alles wat je nodig hebt zich op één centrale plek bevindt. Het veelzijdige Halo systeem wordt volledig modulair aangeboden.

Een Halo systeem is heel eenvoudig in gebruik. Het wordt volledig modulair aangeboden en met slechts 1 klik bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. De Halo software wordt volledig afgestemd op de zakelijke behoeften. De Halo software groeit mee met naarmate de behoeften van je organisatie veranderen. Je kunt Halo integreren met veel populaire applicaties. Op deze website vind je een overzicht van de mogelijke integraties. Als jouw app er niet tussen staat dan kun je contact met ons opnemen. Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo systeem met alle integraties

    Wij begrijpen dat je vragen hebt over het Halo systeem. Neem contact met ons op zodat wij je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

    Effort IT biedt je een gratis en vrijblijvende trial van 30 dagen aan zodat je zelf kunt ervaren hoe de Halo software werkt. Ook kun je een gratis demo boeken. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy en deze kunnen binnen enkele dagen geregeld zijn. Met een Halo systeem krijgt je maximale IT-support tegen eerlijke, vaste maandprijzen. Alle functionaliteiten zijn bij de prijs inbegrepen zodat je niet bang hoeft te zijn voor onverwachte extra kosten. Wij bieden 1 Halo softwarepakket in 3 types out of the box aan: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Optimaliseer jouw IT-organisatie met een Halo systeem van Effort IT.