Trotse partner van:

Dè ervaren
Halo systeem partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Halo systeem partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Loopt het IT-servicebeheer van jouw organisatie niet gestroomlijnd? Wil je dat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever worden ingezet en dat klanten tevreden zijn? Met het Halo systeem van Effort IT wordt jouw organisatie naar een hoger niveau getild. 

De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Met ons Halo systeem brengen wij al je IT-assets en communicatie samen in één gebruiksvriendelijke oplossing en daar worden servicemedewerkers, eindgebruikers en klanten blij van. Effort is officieel partner van Halo in de Benelux. Wij kiezen voor de toonaangevende HaloITSM software omdat we overtuigd zijn van de uitstekende eigenschappen en functionaliteiten voor optimaal IT Service Management. We hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en onze focus is voor 100% op ITSM software. We zetten onze kennis en ervaring graag in voor jouw organisatie. Wij bieden HaloITSM software die naadloos aansluit op jouw bedrijf. De ouderwetse werkwijze met e-mails, spreadsheets en krakende legacy wordt getransformeerd naar moderne, intuïtieve workflows. Het team van Effort IT bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de inrichting van meest geschikte software voor jouw organisatie.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Halo systeem partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Op zoek naar het ijzersterke Halo systeem? Wij bieden een persoonlijke oplossing waarbij alles wat je nodig hebt zich op één centrale plek bevindt. Het veelzijdige Halo systeem wordt volledig modulair aangeboden.

De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Er zijn ongelooflijk veel functionaliteiten, van CRM en CMDB tot koppelingen en project management. Je bepaalt zelf door één klik welke functionaliteit je wilt gebruiken. De implementatie van HaloITSM kan binnen enkele dagen geregeld zijn zodat de IT-afdeling weinig tot geen hinder ondervindt van de digitale transformatie. Talloze features en integraties zijn mogelijk. Met onze Halo software bereik je met zo min mogelijk klikken een maximaal resultaat. Het is zoals ons motto zegt: Achieve more with less Effort!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Halo systeem met alle integraties

    Wij begrijpen dat je vragen hebt over het Halo systeem. Neem contact met ons op zodat wij je alles kunnen vertellen over de mogelijkheden.

    Je mag de HaloITSM 30 dagen lang gratis uitproberen en ook kun je een vrijblijvende demo aanvragen. Wij bieden zowel inrichting als training over de software. Onze prijzen zijn transparant en eerlijk. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen zodat je precies weet waar je aan toe bent. Optimaliseer jouw organisatie met Halo software die wij aanbieden in één pakket. HaloITSM groeit mee naarmate de behoeften van jouw organisatie veranderen. Zo ben je klaar voor de toekomst!