Trotse partner van:

Dè beste helpdesk servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM helpdesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Helpdesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Laat het service management van jouw organisatie te wensen over? Zoek je helpdesk software die je in staat stelt om optimale klantenservice te verlenen? Met de toonaangevende Halo helpdesk software van Effort IT worden klanten snel en efficiënt geholpen. Met HaloITSM geef je je medewerkers van de servicedesk de juiste tools in handen om hun werk goed te doen.

Vanaf 1 centrale plek wordt er op verschillende manieren gecommuniceerd met klanten. Switchen tussen verschillende kanalen is niet meer nodig. Effort IT is werkzaam in de hele Benelux, zowel remote als op locatie. Wij zijn officieel partner van Halo en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Met meer dan 10 jaar ervaring in de ITSM tooling kunnen wij de verouderde werkwijze van jouw organisatie binnen enkele dagen veranderen in moderne, intuïtieve workflows. Onze focus is 100% op ITSM software en die zetten wij graag in voor jouw organisatie. Met de helpdesk software van Halo bieden wij de allerbeste ITSM-oplossing die geschikt is voor jouw organisatie. Wij denken met je mee over de inrichting van de helpdesk software en bieden een persoonlijke oplossing. Verbeter de relatie met je klanten met de juiste Halo helpdesksoftware van Effort IT!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw helpdesk software

Met ons Halo helpdesk software pakket zijn talloze features en integraties mogelijk: alle oplossingen vind je in 1 pakket!  Het biedt ongelooflijk veel functionaliteit die je met slechts één klik aan- of uitzet.

Het is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat volledig wordt afgestemd op jouw organisatie en meegroeit naarmate de behoefte van de organisatie veranderen. Wij zorgen ervoor dat populaire apps naadloos integreren met Halo ITSM en Halo PSA. Wij bieden zowel inrichting als trainingen aan over de software en onze consultants bieden je alle ondersteuning bij je vragen met betrekking tot de Halo software.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Helpdesk software met talloze integraties en features

    Ben je nieuwsgierig geworden of onze Halo helpdesk software iets is voor jouw organisatie? Je kunt de helpdesksoftware gratis uitproberen. Vraag een vrijblijvende trial van 30 dagen of een demo op maat aan.

    Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Wil je meer weten over onze tarieven dan kun je altijd contact met ons opnemen. Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software en het maakt niet uit in welke sector je actief bent. Onze ervaren consultants leveren maatwerk en helpen je graag met de inrichting van je helpdesk software.