Integreer ALSO met HaloPSA

Categorie: Distribution
Verbind ALSO met HaloPSA om klanten en abonnementen snel en makkelijk te importeren.
Profiteer van ALSO, de nieuwe integratie van HaloPSA, speciaal ontwikkeld voor managed service providers.

Dit jaar hadden we een primeur: de MSP Meetup 2023! Georganiseerd door Effort IT en ICT-copywriter. Woensdag 01 november kwamen verschillende Managed Service Providers bij elkaar voor een uniek programma. Het beloofde een interactieve middag te worden met interessante kennissessies. En het wérd een topevent, deze eerste editie van de MSP Meetup 2023. We hebben veel enthousiaste reacties gekregen. Kon je er niet bij zijn of wil je graag nog even de highlights teruglezen? Dan zit je helemaal goed met dit dagverslag.

De menselijke maat in dit digitale tijdperk

Eerst even over het thema van deze dag. Want tegenwoordig kunnen we processen digitaliseren en met elkaar verbinden, een chatbot laten communiceren met je klanten, en teksten schrijven met AI. Maar vergeet de waarde van ons als mens niet. Natuurlijk kun je simpele taken automatiseren, maar als MSP wil je, móet je, weten wat er bij je klanten speelt. En daar is menselijk contact voor nodig. Daarom was het samenbrengen van de MSP-community ook een van de doelstellingen van de MSP Meetup. Om met elkaar te verbinden en kennis te delen.

Mogelijkheden van integratie met ALSO:

  • Koppel klanten uit ALSO handmatig aan klanten in HaloPSA.
  • Importeer klanten vanuit ALSO in HaloPSA, handmatig of via de Halo-integrator.
  • Importeer abonnementen voor alle relevante klanten, handmatig of via de Halo-integrator.
  • Werk automatisch factuurgegevens bij op basis van abonnementen.
  • Werk automatisch factuurgegevens bij op basis van abonnementen die worden toegevoegd of verwijderd. Dit kan automatisch naar rato, op basis van de datum van de wijziging.

Bekijk ook de andere integratiemogelijkheden van HaloPSA.