Integreer IT Glue met HaloPSA

Integreer IT Glue met het Halo-platform om externe documentatie te koppelen aan je assetbeheer

Integreer IT Glue met HaloPSA-software

Profiteer van de nieuwe integratie tussen IT Glue en HaloPSA, speciaal ontwikkeld voor MSP’s.

Koppeling HaloPSA met IT Glue

  • Breng organisaties en locaties in kaart vanuit IT Glue en koppel ze aan klanten en locaties in HaloPSA.
  • Importeer organisaties en bedrijfslocaties naar HaloPSA.
  • Koppel assets in IT Glue met assets binnen het Halo-platform. Zodra deze met elkaar zijn verbonden, kun je koppelingen tussen de assets maken op veldniveau.
  • Importeer flexibele assets (alleen de typen waarvoor je een koppeling hebt gemaakt) in HaloPSA.
  • Er is sprake van continue import met behulp van de Halo Integrator. Hierbij worden alleen recent bijgewerkte records bij elke synchronisatie opgehaald.
  • Maak automatisch organisaties en vestigingslocaties aan in IT Glue wanneer je een klant of locatie toevoegt of bijwerkt.
  • Bij klanten, vestigingen en assets is er een knop aanwezig die is gekoppeld met IT Glue, zodat je vanuit Halo het record kan openen in IT Glue.

Praktijkvoorbeeld integratie HaloPSA en Azure DevOps

Het probleem

Het supportteam ontvangt een ticket in HaloPSA waarin staat dat er een softwareprobleem is. Het teamlid moet vervolgens per e-mail contact opnemen met het ontwikkelteam om hen op de hoogte te stellen van het probleem. Als gevolg daarvan wisselen de twee teams een reeks follow-up e-mails uit en de situatie wordt onduidelijk, omdat er geen duidelijk processen is.

De oplossing

Het supportteam ontvangt een ticket over een softwareprobleem. Met de integratie zien de twee teams, dus ook het ontwikkelteam, direct de voortgang van het ticket zonder handmatig te hoeven e-mailen. Ze kunnen zien of de prioriteit van het ticket is veranderd, of het ticket binnen de SLA valt en wanneer het ticket is opgelost. Door automatisering vermindert het risico op communicatiefouten die leiden tot een slechte klantenservice.

Bekijk ook de andere integratiemogelijkheden van HaloPSA.