Integreer Jira met HaloITSM en HaloPSA

Beheer en plan je projecten gemakkelijker door de integratie met Jira.

Zorg ervoor dat teams binnen je bedrijf goed kunnen samenwerken door de integratie van Jira met HaloITSM of HaloPSA. Er is sprake van synchronisatie in beide richtingen. Dat betekent dat je vanuit Halo rechtstreeks projecten met het Jira-platform kan delen, maar ook dat je alle acties die in Jira bij een project horen, weer kunt synchroniseren met de projecttickets in Halo. De integratie zorgt ervoor dat alle communicatie samenkomt en medewerkers effectief kunnen werken aan een project.

Integratie van Jira met ITSM-software

  • Volg Jira-projecten in HaloITSM en HaloPSA.
  • Maak mappings aan van de tickets in Halo en de issues in Jira.
  • Synchroniseer alle acties van Jira naar Halo en andersom.
  • Registreer Jira ID’s in HaloITSM en HaloPSA.

Integreer acties met projecttickets

Het enige wat er nodig is voor de integratie van Jira met Halo zijn inloggegevens, standaard Issue Types en mappings. Met die informatie is het al mogelijk om projecttickets te synchroniseren met Jira. Met één druk op de knop ‘Importeren/Synchroniseren’ voert Halo alle Jira-acties door in de bijbehorende tickets. Zodra de integratie is voltooid, kun je alle tickets vanuit HaloPSA en HaloITSM bekijken en monitoren.  

De synchronisatie tussen beide systemen zorgt voor een soepele projectaanpak. Voor de integratie hebben we een duidelijke instructie voor je opgezet, maar als je hulp nodig hebt, staat ons supportteam voor je klaar.

Halo_Service_Desk
HaloITSM
HaloPSA