Integreer Microsoft Intune met HaloPSA

Verdachte activiteiten op een mobiel apparaat? Er wordt direct een incident aangemaakt in HaloPSA

Integreer Microsoft Intune met HaloPSA

Koppel Microsoft Intune met Halo en onderneem direct actie wanneer verdachte activiteiten worden gedetecteerd.

Microsoft Intune richt zich op mobile device management (MDM) en mobile application management (MAM). Zeker in deze tijden, waarin we vaak tijd- en plaatsonafhankelijk werken, is deze tool van groot belang om je organisatie te beschermen tegen cybercriminelen.

Beveilig informatie met Microsoft Intune

We werken bijna niet meer vanaf een vaste werkplek met pc, maar steeds meer via de mobiele telefoon, tablet of laptop. Deze nieuwe werkwijze komt met nieuwe kwetsbaarheden. Met Intune stel je bepaalde beleidsregels op om de activiteiten op mobiele apparaten in de gaten te houden, inclusief de applicaties die hierop zijn geïnstalleerd. Zo beveilig je de organisatie tegen hacks en ransomware.

Bekijk ook de andere integratiemogelijkheden van HaloPSA.

Integratie met Intune

Je kunt Microsoft Intune met het Halo-platform koppelen. Zodra er via Intune een verdachte activiteit wordt gedetecteerd, dan wordt er direct een incident aangemaakt in HaloPSA. Medewerkers van de servicedesk kunnen dan onderzoeken of dit een serieus incident is of een false positive. Door de integratie van Intune met Halo zorg je ervoor dat je direct kunt handelen bij een incident om bedrijfsgegevens te beschermen tegen kwaadwillenden.