Trotse partner van:

Dè beste IT service desk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT service desk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Laat de afhandeling van incidenten en service aanvragen binnen jouw organisatie te wensen over? Is optimalisatie van de IT service desk hard nodig? Dan kan Effort IT veel voor jou betekenen.

Met meer dan 10 jaar ervaring en met 100% focus op ITSM helpen we jou bij het optimaal inrichten van de IT service desk en ITSM processen. Voor veel IT-diensten is de toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties een grote uitdaging. Effort IT biedt met Halo ITSM dé oplossing voor een IT service desk die de allerbeste service verleent aan klanten en medewerkers. Wij zijn officiële partner van Halo in de Benelux en met onze toonaangevende Halo software wordt je huidige ouderwetse manier van werken getransformeerd naar moderne intuïtieve workflows. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek. Alle IT assets en communicatie komen bij elkaar in één gebruiksvriendelijke oplossing. De servicedesk medewerkers krijgen met HaloITSM de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en klanten zullen tevreden zijn. Het Effort IT team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die met je meedenken over de inrichting van de juiste software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die afgestemd is op de behoeften van jouw organisatie.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw IT service desk

Met ons Halo softwarepakket is jouw organisatie klaar voor de toekomst met een degelijke IT service desk. Als de behoeften van de organisatie veranderen dan groeit het softwarepakket moeiteloos mee.

HaloITSM biedt ongelooflijk veel functionaliteit die je met slechts één klik aanzet of uitzet. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. De implementatie van de software kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. HaloITSM kun je probleemloos integreren met jouw favoriete apps. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT service desk met talloze integraties en features

    Ben je benieuwd of HaloITSM iets is voor de IT service desk van jouw organisatie? Je mag HaloITSM gratis uitproberen. Dertig dagen lang krijg je met de gratis trial toegang tot de software.

    Ook kun je een vrijblijvende demo op maat aanvragen. Effort IT biedt HaloITSM aan tegen eerlijke prijzen. Er zijn geen verborgen kosten; alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy bij u op locatie of remote. Wij zijn actief in diverse sectoren, het maakt niet uit of je bij een handelsorganisatie, een productiebedrijf of een zakelijke dienstverlener werkt. Ook voor jouw organisatie gaan we graag aan de slag!