Trotse partner van:

Dè beste IT service software in Nederland!

Intuïtieve IT service software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT service software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Kan de IT service software van jouw organisatie wel een upgrade gebruiken? Groeien alle IT-aanvragen en incidenten de IT-servicedesk boven het hoofd? Effort IT biedt uitkomst met de toonaangevende Halo ITSM software.

Met Halo ITSM optimaliseren wij jouw organisatie met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Als je ons inschakelt dan wordt je huidige manier van werken getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Jouw organisatie ondergaat een digitale transformatie; je krijgt weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met onze IT service software. Met HaloITSM en HaloPSA ondersteunen we IT-afdelingen bij het elimineren van overbodige activiteiten, het verbeteren van inefficiënte processen en het vermijden van kostbare fouten. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek. Met onze all-inclusive software oplossing kan altijd de beste service verleend worden. Je servicemedewerkers krijgen de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en klanten zullen zich gehoord voelen en tevreden zijn met de verleende service. Effort IT is de officiële partner van Halo in de Benelux. Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM software. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw IT service software

Zie je op tegen de rompslomp die de installatie van Halo ITSM IT service software met zich meebrengt? Daar hoef je niet tegenop te zien omdat de installatie eenvoudig is en binnen enkele dagen geregeld kan zijn.

Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die voor de reguliere implementaties remote werken of bij jou op locatie komen. Bij complexere projecten bieden wij Project Management aan. Met onze jarenlange ervaring en grondige kennis van de producten die wij verkopen zal de implementatie altijd goed en gestructureerd verlopen. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in drie types out of the box functionaliteit: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Vaste maandprijs voor IT service software

    Wij bieden maximale IT service software tegen eerlijke prijzen. Je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten omdat alles in de maandprijs is inbegrepen.

    Met de expertise van Effort IT krijg je de juiste ITSM oplossing voor optimale ondersteuning van de IT-afdeling. Overbodige activiteiten worden geëlimineerd, inefficiënte processen worden verbeterd en kostbare fouten vermeden. Naast de inrichting van de software bieden wij ook trainingen aan. Ben je benieuwd wat Halo ITSM voor jouw organisatie kan betekenen? Vraag een gratis demo aan of probeer de gratis trial van 30 dagen.