Trotse partner van:

Dè beste IT servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM servicedesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT Servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

De IT-afdeling is een belangrijke pijler van je organisatie en het is belangrijk dat deze goed functioneert. Laat dit te wensen over en ben je op zoek naar IT servicedesk software die perfect is voor jouw organisatie? Effort IT biedt uitkomst!

Onze Halo ITSM software brengt jouw organisatie naar een hoger niveau. Als het structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken moeite kost dan wordt het tijd dat servicedesk medewerkers de juiste IT servicedesk software in handen krijgen om hun werk goed te kunnen doen. Zo voorkom je dat klanten zich niet gehoord voelen en ontevreden zijn met jullie service. Wij optimaliseren je IT servicedesk software zodat de allerbeste service verleend kan worden aan medewerkers en klanten. Krijg weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met onze Halo IT servicedesk software. Je huidige manier van werken wordt getransformeerd tot moderne, intuïtieve up-to-the-minute workflows. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek en met een minimale inspanning is er maximaal resultaat. Effort IT is de officiële partner van Halo in de Benelux. Wij werken met een team van gecertificeerde Halo professionals. Onze experts denken met je mee en bieden een persoonlijke oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Halo software groeit met je mee naarmate je behoeften veranderen.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw IT servicedesk software

Onze HaloITSM software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn.

Met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Cisco, Teams, Jira en Outlook zijn integraties mogelijk. Je favoriete apps zullen naadloos integreren met HaloITSM en HaloPSA. Op deze website vind je een overzicht van de applicaties. Maak je niet ongerust als jouw favoriete app er niet tussen staat, wij kunnen vrijwel elke app koppelen. Wij bieden 1 Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Alle modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT Servicedesk software met talloze integraties en features

    Wij bieden onze IT servicedesk software aan tegen eerlijke en transparante prijzen. Je kunt direct online een maandelijks abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

    Er zijn geen verborgen kosten; alles zit in de maandprijs inbegrepen. Regulieren implementaties voeren wij uit op basis van consultancy bij u op locatie of via remote ondersteuning. Ontdek wat onze Halo IT servicedesk software voor jou organisatie kan betekenen en vraag een gratis demo op maat aan. Je mag 30 dagen gratis uitproberen!