Trotse partner van:

Dè beste IT servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM servicedesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT Servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

De IT-afdeling is een belangrijke pijler van je organisatie en het is belangrijk dat deze goed functioneert. Laat dit te wensen over en ben je op zoek naar IT servicedesk software die perfect is voor jouw organisatie? Effort IT biedt uitkomst!

Functioneert de IT servicedesk van jouw organisatie niet optimaal? Ben je op zoek naar de juiste IT servicedesk software zodat de werkdruk voor de servicedesk medewerkers verlaagd wordt en zij hun werk goed kunnen doen? Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software. Wij zijn officieel partner van Halo in de Benelux. Met Halo ITSM krijg je een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem zodat de allerbeste service geleverd kan worden aan klanten en medewerkers. Met onze Halo IT servicedesk software wordt jouw huidige, verouderde manier van werken veranderd in moderne, intuïtieve workflows. Als het structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken moeite kost dan biedt Effort IT uitkomst met de all-inclusive IT servicedesk software. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op 1 centrale plek. Onze IT servicedesk software is een enkele, allesomvattende softwareoplossing. Met Halo ITSM krijg je weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die meedenken over de inrichting van de software zodat die naadloos aansluit op de behoeften van jouw organisatie. Je bent klaar voor de IT-uitdagingen van de toekomst omdat de software met de veranderende behoeften meegroeit.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw IT servicedesk software

Onze HaloITSM software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn.

Wij bieden 1 Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box functionaliteit: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met slechts 1 klik bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken. Met zo min mogelijk klikken bereik je een zo maximaal mogelijk resultaat. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Samen met jou gaan wij een software pakket inrichten dat volledig is afgestemd op jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing en geven eerlijk en helder advies. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy en deze kunnen binnen enkele dagen geregeld zijn. Naast de inrichting bieden wij ook trainingen aan.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT Servicedesk software met talloze integraties en features

    Wij bieden onze IT servicedesk software aan tegen eerlijke en transparante prijzen. Je kunt direct online een maandelijks abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

    Ben je benieuwd of onze IT servicedesk software geschikt is voor jouw organisatie. Wil je deze eerst uitproberen? Dat is mogelijk met onze gratis trial van 30 dagen. Start direct jouw gratis trial op het Halo platform. Ook kun je samen met ons bekijken wat Halo software voor jouw organisatie kan betekenen. Boek een gratis demo! Omdat alle modules bij de vaste maandprijs zijn inbegrepen weet je precies waar je aan toe bent. Wij delen onze kennis en ervaring graag met jou! Met Effort IT ben je verzekerd van een goede start!