Trotse partner van:

Dè beste IT servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Gaat de afhandeling van service aanvragen en incidenten binnen jouw organisatie niet zoals je graag zou willen? Ben je op zoek naar een specialist die de IT servicedesk kan optimaliseren? Effort IT beschikt over de juiste kennis en ervaring om jouw IT servicedesk en ITSM processen te optimaliseren.

Effort IT is de officiële partner van HaloITSM in de Benelux. HaloITSM en HaloPSA bieden met hun eigenschappen en functionaliteiten de beste ITSM-oplossingen. De werkdruk voor de servicedesk medewerkers neemt af en klanten én medewerkers worden sneller geholpen. Met HaloITSM geef je je servicedeskmedewerkers de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en klanten zullen zich gehoord voelen en tevreden zijn met de service van jouw organisatie. De verouderde werkwijze met e-mails, spreadsheets en krakende legacy wordt met het centrale en gebruiksvriendelijke HaloITSM getransformeerd naar intuïtieve workflows. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling en onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw organisatie. We bieden een persoonlijke oplossing en denken graag met je mee over de inrichting van jouw software. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals en zij zorgen ervoor dat jouw organisatie binnen enkele dagen een digitale transformatie ondergaat.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw IT servicedesk software

Op zoek naar een goede en complete oplossing voor uw IT servicedesk? Met HaloITSM bevindt zich alles wat je nodig hebt op één centrale plek. Het is dé complete servicedesk waarmee je overzicht, snelheid en flexibiliteit krijgt.

Met HaloITSM en HaloPSA ondersteunen we IT-afdelingen bij het elimineren van overbodige activiteiten, het verbeteren van inefficiënte processen en het vermijden van kostbare fouten. HaloITSM is er voor incident-, problem-, change-, project- en assetmanagement. Het leveren van goede diensten binnen een organisatie is belangrijk. Effort IT is de specialist op het gebied van ITSM-software en zorgt voor een optimale workflow. HaloITSM wordt het hart van jouw organisatie!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT servicedesk software met talloze integraties en features

    Met ons Halo softwarepakket zijn talloze features en integraties mogelijk voor uw IT servicedesk. Halo is geïntegreerd met al je favoriete applicaties en is direct schaalbaar. Je bepaalt zelf wat past bij jouw organisatie.

    Wij bieden HaloITSM aan tegen eerlijke prijzen. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen, je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Effort IT biedt de mogelijkheid voor een vrijblijvende trial of demo. Je mag 30 dagen lang zelf de HaloITSM proberen. Ook kun je een vrijblijvende gratis demo aanvragen. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Ben je nieuwsgierig wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons op!