Trotse partner van:

Dè beste IT software specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT software specialist die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Heb je een IT software specialist nodig die de IT-afdeling van jouw organisatie optimaliseert? Groeien alle IT-aanvragen en incidenten je servicemedewerkers boven het hoofd? Krijg weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met Halo ITSM van Effort IT.

Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met ITSM software en onze focus is daar voor 100% op gericht. Effort IT is de officiële partner van Halo in de Benelux en wij zijn actief in diverse sectoren. Het maakt dus niet uit of je nu bij een handelsorganisatie, productiebedrijf of zakelijk dienstverlener werkt. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die een persoonlijke oplossing bieden en met je meedenken over de inrichting van je software. Effort IT is dé IT software specialist die zorgt voor een digitale transformatie. De verouderde werkwijze wordt getransformeerd tot moderne, intuïtieve workflows. Met de software van Halo krijg je een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat volledig is afgestemd op de behoeften van je organisatie. Met Halo kan jouw IT-afdeling moeiteloos de toekomstige ontwikkelingen aan. Voor de reguliere implementaties werken onze consultants remote of bij jou op locatie. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

IT software specialist voor procesoptimalisatie

Onze ervaren consultants helpen je graag als IT software specialist met de inrichting van de Halo software en stemmen deze af op de wensen en behoeften van jouw organisatie. Alles wat je nodig hebt voor IT bevindt zich op één centrale plek.

Deze all-inclusive software oplossing biedt jouw IT-team de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met slechts één klik op de knop kun je de juiste functie gebruiken. De verschillende modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Alle oplossingen bevinden zich in één pakket waarmee talloze features en integraties met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties mogelijk zijn. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT software specialist met eerlijke prijzen

    Op zoek naar een IT software specialist met eerlijke tarieven? Onze tarieven zijn transparant; je betaalt maandelijks een vast tarief.

    Onze prijzen zijn eerlijk en er zijn geen verborgen kosten. Ben je benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Wij bieden je de mogelijkheid voor een vrijblijvende trial van 30 dagen zodat je gratis de functionaliteiten van Halo ITSM en Halo PSA kunt ontdekken. Wij bieden één Halo software pakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo servicedesk en Halo PSA. Verlaag de werkdruk voor je servicedesk medewerkers en help klanten en medewerkers sneller en beter. Halo ITSM wordt het hart van jouw organisatie!