Trotse partner van:

Dè beste IT software van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wilt u consequent en herhaaldelijk de beste service verlenen aan uw klanten en medewerkers? Met de all-inclusive Halo IT software tilt Effort IT uw organisatie naar een hoger niveau.

Zorgt de toenemende vraag naar meer diensten en de grote verscheidenheid aan apparaten en applicaties voor problemen binnen je organisatie? Ben je op zoek naar een oplossing? Zoek dan niet verder want Effort IT biedt je de juiste IT software om je IT-afdeling te optimaliseren. Met Halo ITSM software krijgen zowel klanten als medewerkers de allerbeste service. Effort IT is de officiële partner van Halo en biedt toonaangevende HaloITSM software. Deze software past naadloos bij jouw bedrijf zodat alle inefficiënte processen tot het verleden behoren. Je huidige, verouderde manier van werken wordt met onze Halo IT software getransformeerd tot intuïtieve, moderne workflows. Je servicedesk medewerkers krijgen de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en klanten zullen zich gehoord voelen en tevreden zijn over jullie serviceverlening. Wij werken met een eigen team van gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de inrichting van jouw IT software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die volledig is afgestemd op de behoeften van de organisatie. HaloITSM groeit met je mee naarmate de behoeften van je organisatie veranderen. Zo ben je voorbereid op alle toekomstige ontwikkelingen. Door onze jarenlange ervaring en met onze focus voor 100% op ITSM software durven wij onszelf wel 'specialist in IT software' te noemen.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

IT software voor procesoptimalisatie

Op zoek naar IT software? Wij bieden de Halo ITSM software volledig modulair aan. Met slechts 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken.

Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM (ticketsysteem met workflows volgens ITIL-principe), Halo Servicedesk (ticketsysteem los van het ITIL-principe en Halo PSA (managed served software voor organisaties). Met dit snelle, eenvoudige en volledig configureerbare systeem heb je een all-inclusive software oplossing die volledig is afgestemd op jouw organisatie. Alles wat de IT-afdeling nodig heeft bevindt zich op één centrale plek. Met zo min mogelijk klikken bereik je een zo maximaal mogelijk resultaat!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT software met talloze integraties en features

    U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Het voordeel hiervan is dat u geen onderhoudskosten heeft, geen investering op het gebied van infrastructuur hoeft te doen en dat de licenties per maand schaalbaar zijn.

    Wij bieden onze HaloITSM software aan tegen eerlijke en transparante prijzen. Je hoeft bij ons niet bang te zijn voor verborgen kosten want alles zit bij de maandprijs inbegrepen. Je kunt Halo heel eenvoudig integreren met je bestaande favoriete applicaties zoals Outlook, Jira, Teams, Azure. De complete applicatie lijst vind je op deze website. Als je jouw favoriete app niet kunt vinden dan zien wij altijd wel een mogelijkheid om deze te koppelen met Halo. Ben je nieuwsgierig geworden naar onze Halo IT software? Ontdek zelf wat Halo voor jouw IT-afdeling kan betekenen met een gratis demo op maat!