Trotse partner van:

Dè beste IT support software specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT support software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Functioneert de IT-afdeling binnen jouw organisatie niet naar tevredenheid? Zoek je een specialist voor IT support software? Effort IT beschikt over een ervaren en deskundig team dat meedenkt en IT support software op maat biedt. Effort IT is officieel partner van Halo in de Benelux.

Halo ITSM is een toonaangevend, volledig configureerbaar webbased platform IT Service Management oplossing. Wij verlenen de allerbeste service met ITSM software van Halo. Het is een all-inclusive software oplossing die jouw IT-afdeling de tools biedt om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Met onze IT support software ondergaat jouw organisatie binnen enkele dagen een digitale transformatie. Met de Halo ITSM software van Effort IT krijg je een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek. Je huidige manier van werken wordt getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Als er binnen jouw organisatie problemen zijn met structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken wordt het hoog tijd voor IT support software van Effort IT. Ontlast je servicedesk medewerkers, verlaag je kosten en vereenvoudig je aanvragen door al je IT-assets en communicatie samen te brengen in één gebruiksvriendelijke oplossing.
IT support software voor uw IT-organisatie

IT software specialist voor procesoptimalisatie

Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement.

Talloze features en integraties zijn mogelijk. Al je populaire apps kunnen naadloos integreren met Halo software. Wij bieden één Halo software pakket aan in drie types out of the box: Halo ITSM, Halo servicedesk en Halo PSA. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden en is volledig afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Wij denken graag met je mee over de inrichting van de software. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Halo software groeit mee met de veranderende behoeften van jouw organisatie. Met Halo software van Effort IT ben je klaar voor de toekomst.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Eerlijke prijzen voor IT support software

    Wij bieden IT support software tegen eerlijke prijzen. Alle mogelijke features vallen binnen de licentie. Zonder meerprijs kun je modules aan- of uitzetten.

    Alles is in de maandprijs inbegrepen zodat er geen verborgen kosten zijn. Vind je het prettig om eerst kennis te maken met Halo ITSM voordat je een besluit neemt? Dat begrijpen wij helemaal en daarom bieden wij de mogelijkheid voor een gratis trial van 30 dagen. Kies voor de snelle en efficiënte Halo software van Effort IT!