Trotse partner van:

Dè beste IT support tool specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT support tool die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een IT support tool? Kan het IT-servicemanagement van uw organisatie wel wat professioneler? Ben u op zoek naar een specialist die dat voor u kan realiseren? Bij Effort IT bent u aan het juiste adres! Wij zijn officieel partner van Halo en zijn dé Halo ITSM software leverancier met jarenlange ervaring in de ITSM tooling.

Wij bieden een IT support tool waarmee uw huidige manier van werken wordt getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Met de toonaangevende Halo ITSM software heeft u de juiste IT support tool om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan medewerkers en klanten. U heeft een compleet overzicht van uw organisatie; alles wat u nodig heeft bevindt zich op één centrale plek. Het team van Effort IT bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Zij denken met u mee over de inrichting van uw software en geven u professioneel advies over de IT support tool die het beste bij uw organisatie past. U krijgt persoonlijk advies op maat. De IT support tool groeit met u mee naarmate de behoeften van uw organisatie veranderen; zo bent u goed voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. 
IT support tool voor uw IT-organisatie

IT support tool voor procesoptimalisatie

U hoeft niet bang te zijn voor een langdurige ontregeling van uw IT-servicemanagement want de implementatie kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Reguliere implementatie voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u te kunnen ondersteunen.

Wij delen onze kennis en ervaring met passie en plezier. Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, onze ervaren consultants gaan enthousiast met elke nieuwe uitdaging aan de slag. De installatie van Halo ITSM is eenvoudig en ook makkelijk configureerbaar. Talloze features en integraties zijn mogelijk. Alle oplossingen vindt u in 1 pakket dat wij in 3 types out-of-the-box aanbieden. Integratie is mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Jira, Office 365, Outlook en Teams. Wij bieden de Halo software volledig modulair aan; met 1 klik bepaalt uw welke functionaliteit u wilt gebruiken in uw organisatie. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT support tool met talloze integraties en features

    Wilt u meer weten over de Halo IT support tooling die wij bieden? U vindt al veel informatie op deze website en daarnaast kunt u een gratis demo aanvragen.

    Onze prijzen zijn eerlijk en transparant en u hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten; alles is in de maandprijs inbegrepen. Kies voor de kennis en ervaring van Effort IT!