Trotse partner van:

Dè beste IT supportdesk specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT supportdesk die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Een IT supportdesk die efficiënt functioneert is onmisbaar in een organisatie. Laat de efficiëntie van uw IT servicemanagement nogal wat te wensen over? Bij Effort IT bent u aan het juiste adres voor een optimale serviceverlening.

Wij zijn officieel partner van Halo en de unieke, intuïtieve Halo software zorgt voor een digitale transformatie. Uw huidige manier van werken verandert in intuïtieve, up-to-the-minute-workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Een professionele, goed functionerende IT supportdesk is belangrijk en zorgt voor tevreden klanten en medewerkers. Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden effectiever ingezet wat u de nodige kosten zal besparen. Wij bieden een all-inclusive software oplossing zodat uw IT-team de tools heeft om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. HaloITSM wordt, volgens ITIL principes, volledig afgestemd op uw organisatie en groeit mee naarmate de behoeften veranderen. Op deze manier bent u goed voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met u meedenken over de inrichting van uw software. Zij bieden u een persoonlijke oplossing op maat. Met onze jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en met een volledige focus op Halo ITSM durven wij onszelf wel 'specialist in ITSM software' te noemen. 
IT supportdesk software voor uw IT-organisatie

IT supportdesk specialist voor procesoptimalisatie

Op zoek naar IT supportdesk? Effort IT kan u ondersteunen bij zowel de inrichting als de implementatie van Halo ITSM. Het maakt ons niet uit in welke sector u actief bent, onze ervaren consultants gaan met elke uitdaging enthousiast aan de slag. 

Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote. Bij complexere projecten bieden wij ook Project Management aan. Ook kunnen wij u IT-team trainingen geven over de IT supportdesk software. Wij bieden de Halo software volledig modulair aan; u bepaalt met slechts 1 klik welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT supportdesk software met talloze integraties en features

    Halo software is een goede basis voor een uitstekende serviceverlening. Alle oplossingen vindt u in één pakket dat wij in drie types out of the box aanbieden: Halo Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

    Meer informatie over deze types vindt u op deze website onder het kopje 'Features'. Talloze integraties met bekend, gestandaardiseerde bedrijfsapplicaties zijn mogelijk; een compleet overzicht vindt u ook op deze website. U kunt direct een online maandabonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Alles is in de maandprijs inbegrepen zodat u niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten.