Trotse partner van:

Dè ervaren
IT systeem partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

IT systeem partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Mogen we ons even voorstellen? Wij zijn Effort IT en bieden toonaangevende ITSM software die het verschil kan maken voor jouw organisatie. Functioneert je IT systeem niet naar tevredenheid? Ben je het overzicht kwijt op alle IT-aanvragen en incidenten? Zorgt de toenemende vraag naar meer diensten en de grote verscheidenheid aan apparaten en applicaties voor problemen?

Effort IT heeft dé oplossing! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en kunnen jouw IT systeem optimaliseren zodat medewerkers en klanten tevreden zijn. Effort IT is officieel partner van Halo binnen de Benelux en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Onze focus ligt voor 100% op ITSM en wij zorgen voor een snelle en flexibele IT-afdeling door deze te stroomlijnen. Je huidige, verouderde manier van werken wordt door ons omgezet naar moderne, intuïtieve workflows. Het zal je servicemedewerkers ontlasten, de kosten verlagen en de aanvragen vereenvoudigen. Je medewerkers en klanten zullen er blij van worden. Onze professionals bieden een persoonlijke oplossing op maat door met je mee te denken over de inrichting van je software. Deze wordt volledig afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Het flexibele systeem groeit met de organisatie mee naarmate de behoeften veranderen. Zo ben je klaar voor de toekomst!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

IT systeem partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Effort IT zorgt voor een goede start. Het maakt niet of je een handels- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlenging.

Met HaloITSM bevinden al jouw IT-zaken zich overzichtelijk op één centrale plek zodat je met slechts één klik op de knop de functionaliteit kunt kiezen die je nodig hebt.  Wij bieden 1 Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Dit snelle, eenvoudige en volledig configureerbare systeem is volledig afgestemd op jouw organisatie. De installatie duurt slechts enkele dagen. Onze software sluit naadloos aan op de meeste applicaties. Integratie met jouw favoriete apps behoort tot de mogelijkheden.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    IT systeem met alle integraties voor eerlijke tarieven

    Wij bieden Halo software aan tegen eerlijke en transparante prijzen. Je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten want alles zit bij de maandprijs inbegrepen.

    Ben je nieuwsgierig of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen? Je kunt een gratis demo op maat aanvragen en deze 30 dagen uitproberen. Naast de inrichting van de software bieden wij ook trainingen aan. Wij delen graag onze kennis en passie. Ontdek alle mogelijkheden en neem contact met ons op!