Trotse partner van:

Dè ervaren
ITSM expert

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM expert die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Wilt u dat de medewerkers in uw organisatie efficiënter kunnen werken en dat bedrijfsprocessen beter verlopen? Bent u op zoek naar een ITSM expert die dit voor u kan realiseren? Effort IT is de ITSM expert met jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling.

Wij leveren snelle en efficiënte Halo ITSM software die zorgt voor een betere bedrijfsvoering en tevreden medewerkers en klanten. Als u ons benadert om om uw IT-organisatie te optimaliseren dan brengen wij eerst alles zorgvuldig in kaart, denken mee over de inrichting van de Halo ITSM software en bieden een persoonlijke oplossing die het beste past bij uw organisatie. Effort IT biedt zowel inrichting als trainingen over de software. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling met 100% focus op ITSM software. Wij durven onszelf dus wel ITSM expert te noemen. Met passie en plezier delen wij onze kennis en ervaring met u, net zoals wij dat bij vele andere bedrijven gedaan hebben waarbij we Halo software geïmplementeerd hebben. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze ervaren consultants kommen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden bij uw vraagstukken.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM expert zorgt voor efficiënte IT-organisatie

Op zoek naar een ITSM expert voor het leveren, inrichten en adviseren over uw software? Met onze Halo ITSM software heeft u alles wat u nodig heeft voor uw IT op één plek. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden.

Met slechts 1 klik kunt u bepalen welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Onze ITSM expert kan u volledig ondersteunen met het inrichten en adviseren over uw ITSM software. e modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. De Halo software groeit met u mee naarmate uw behoeften veranderen. Eén Halo software pakket wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicesesk en Halo PSA. Of u nu een handel- of productiebedrijf hebt on in de zakelijke dienstverlening actief bent, wij helpen u graag met de inrichting van de software. Uw IT organisatie werkt sneller en efficiënter met de intuïtieve software van Halo.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM expert voor alle integraties

    Wij zijn officieel partner van Halo en daar zijn wij trots op. Met Halo bieden wij toonaangevende software aan die wij in de gehele Benelux leveren.

    Elke ITSM expert die bij ons werkt is een gecertificeerde Halo professional. Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Er zijn talloze features en integraties mogelijk; alles wat u nodig heeft voor IT, wordt met Halo software op 1 plek samengebracht.