Effort IT – Jouw ervaren ITSM-expert

Ervaar de intuïtieve HaloPSA ITSM-software, gecreëerd door IT-specialisten, speciaal voor jou.

Stel je voor dat je als IT-specialist constant aan het schakelen bent tussen verschillende systemen en tools. Elke dag weer probeer je de enorme hoeveelheid aan incidenten, serviceverzoeken en problemen te beheren. Je voelt de druk toenemen terwijl je zoekt naar een efficiënte manier om deze uitdagingen het hoofd te bieden. Klinkt dit bekend? HaloPSA, aangeboden door Effort IT, is dan precies de oplossing die je zoekt.

Uitgebreide ITSM-software

Als jouw toegewijde ITSM-expert biedt Effort IT alles wat je nodig hebt voor je IT in één geïntegreerde oplossing. Verlang je naar een efficiëntere workflow en verbeterde bedrijfsprocessen? Effort IT, met jarenlange ervaring in ITSM-tooling, maakt dit voor je mogelijk met HaloPSA.

We leveren snelle en effectieve ITSM-software van Halo voor een geoptimaliseerde bedrijfsvoering en tevreden werknemers en klanten. Wanneer je ons benadert voor de optimalisatie van jouw IT-organisatie, brengen we zorgvuldig jouw huidige situatie in kaart. Vervolgens adviseren we over de implementatie van HaloPSA en bieden we een op maat gemaakte oplossing die perfect aansluit bij jouw organisatie.

We bieden ook trainingen aan voor het gebruik van de software. Met 100% focus op ITSM-software en jarenlange ervaring in ITSM-tooling, beschouwen we onszelf als echte ITSM-experts. We delen met plezier onze kennis en ervaring, net zoals we hebben gedaan bij al onze klanten die nu ook naar tevredenheid gebruikmaken van HaloPSA.

Halo: ITSM-software speciaal voor jouw organisatie

Als jouw ITSM-expert zorgen we voor een efficiënte IT-organisatie. Onze ITSM-software bundelt alles wat je nodig hebt voor je IT op één plek. HaloPSA wordt volledig modulair aangeboden, wat betekent dat je met één klik kunt kiezen welke functionaliteit je wilt gebruiken.

Onze ITSM-experts kunnen jou volledig ondersteunen bij het opzetten en adviseren over jouw ITSM-software. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel te implementeren. HaloPSA groeit mee naarmate jouw behoeften veranderen.

Transparante prijzen

Als trotse officiële partner van HaloPSA, bieden we toonaangevende software aan die we in heel de Benelux leveren. We bieden onze ITSM-software aan tegen transparante prijzen. Voor een vaste prijs krijg je talloze features en integraties. Alles wat je nodig hebt voor jouw IT-servicedesk, wordt met Halo-software op één plek samengebracht. Zónder extra kosten achteraf.

Werken volgens ITIL-standaarden met HaloPSA

Uitgebreide functionaliteit

HaloPSA biedt ongelooflijk veel functionaliteiten: van CRM en facturatie tot koppelingen met andere applicaties en projectmanagement. Alle functies zijn bij de prijs inbegrepen en zijn met slechts één klik in of uit te schakelen.

Klantinformatie compleet

Met HaloPSA breng je alle klantinformatie samen op één platform. Van adressen, gebruikers en CMDB tot assets en de contracten die met de klant zijn afgesloten. Zo heb je altijd alle relevante en actuele klantinformatie direct bij de hand.

Integraties

Het Halo-platform kan geïntegreerd worden met uiteenlopende systemen en applicaties, zoals Azure, Active Directory, Office 365, N-able, HubSpot en Ninja One.

Axerrio bloeit op met HaloPSA en Effort IT

Axerrio, een toonaangevende ICT-dienstverlener, is een van de vele tevreden klanten die profiteert van de kracht van HaloPSA en de ervaring van Effort IT.

Zij zochten naar een manier om hun IT-dienstverlening te stroomlijnen en te verbeteren. Het bedrijf streefde naar verbetering van hun workflows, meer efficiëntie in het oplossen van problemen, en een betere algehele ervaring voor hun klanten.

“De tool die we eerder gebruikten voldeed lange tijd aan onze behoeften, maar met de groei van ons klantenbestand wilden we onze processen verbeteren en onder andere SLA’s aanbieden, en inzicht krijgen in onze tijdsbesteding. We wilden ook een klantportaal waar onze klanten hun tickets en de status ervan kunnen bekijken. Na een zorgvuldige afweging bleven HaloPSA en Datto over, en uiteindelijk viel onze keuze op HaloPSA vanwege de functionaliteiten, de flexibiliteit van de software en het vertrouwen in Effort IT als ITSM-partner.”

Barry ten Veen – Commercieel en Operations manager bij Axerrio

Roadmap Halo-software

HaloPSA is continu bezig met de doorontwikkeling van de software. Ben je nieuwsgierig naar de huidige plannen van Halo en toekomstige releases van nieuwe functionaliteiten? Vraag ons naar de actuele roadmap.

Effort IT: meer dan alleen een leverancier

Met Effort IT aan je zijde heb je meer dan alleen een leverancier. Je hebt een partner die zich inzet voor het succes van jouw bedrijf. We bouwen aan langdurige relaties met onze klanten en gaan altijd voor het leveren van waarde. Nu en op de lange termijn.

Begin jouw reis met ITSM-expert Effort IT

Ben je klaar om de efficiëntie en effectiviteit van je IT-organisatie te verbeteren? Wij helpen je graag verder. Begin nu jouw digitaliseringsreis met Effort IT en ontdek wat we voor je kunnen betekenen. Neem vandaag nog contact met ons op of vraag direct een vrijblijvende trial aan.