Alle Halo ITSM integrations!

Alle integraties in één overzicht

Office365

Met Office365 integratie kan Halo samenwerken met Office 365 en is het mogelijk beide platforms te synchroniseren.

SCCMoffice365

De SCCM integratie maakt het mogelijk om de updates van de Configuration Items te automatiseren in HaloITSM.

Lansweeper

Automatiseer het scannen van Configuration Items met behulp van de Lansweeper integratie om de CMDB up-to-date te houden in HaloITSM.

Active Directory

Integreer Active Directory met HaloITSM om gebruikers en eindgebruikers naadloos te synchroniseren.

Azure

Koppel Azure aan HaloITSM om Azure-clouds te centraliseren binnen uw HaloITSM omgeving.

Teams

Integreer Microsoft Teams om berichten te sturen naar een kanaal naar keuze.

Outlook

Integreer Outlook met HaloITSM zodat e-mails gesynchroniseerd kunnen worden en werkzaamheden gevolgd en beheerd kunnen worden vanuit HaloITSM.

Power BI

HaloITSM-data wordt gebruikt in Power BI waarmee analyses en rapportages vanuit Power BI kunnen worden gegenereerd.

Teamviewer

Integreer TeamViewer met HaloITSM om op afstand verbinding te maken met gebruikers en configuaration items.

Cisco

Met de Cisco-integratie kan een binnenkomende oproep automatisch een ticket registreren.

Google Calendar

Centraliseer de agenda’s van je teams zodat voor iedereen deze gegevens beschikbaar zijn.

Google Workspace

Importeer gebruikers uit uw Google-directory en gebruik Google Sign-In in HaloITSM.

Jira

Verander Jira-incidenten in beheersbare taken met behulp van een tweerichtingssynchronisatie met HaloITSM zodat teams in het hele bedrijf goed kunnen samenwerken.

Salesforce

Registreer en volg leads op, op een eenvoudige manier en beheer de volledige salespipeline tussen Salesforce en HaloITSM.

Ontdek de mogelijkheden voor Halo ITSM integration

Een goed functionerende IT-servicedesk of helpdesk is belangrijk voor een bedrijf. Bent u niet tevreden over het functioneren van uw servicedesk en moet het allemaal wat efficiënter? Dan heeft Effort IT de juiste ITSM software voor uw organisatie. Wij zijn officieel partner van Halo, de toonaangevende ITSM software die zorgt voor een digitale transformatie. Uw medewerkers en klanten zullen er blij mee zijn!  Het zal de efficiëntie van uw onderneming verbeteren en de productiviteit van uw werknemers verhogen. Onze gecertificeerde Halo professionals denken graag met u mee over de inrichting van uw software, geven eerlijk advies en bieden een persoonlijke oplossing aan. U krijgt ITSM software die volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Halo ITSM groeit met u mee naarmate de behoeften van uw organisatie veranderen; ITSM benadrukt continu verbetering zodat u helemaal voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen. Wij hebben jarenlange ervaring en onze focus ligt voor 100% op ITSM zodat wij onszelf wel ‘Specialist in ITSM software’ durven te noemen. Halo ITSM integration is mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Jira, Cisco, Teams, Lansweeper, Azure etc. 

Uitgebreide ITSM integration mogelijkheden

Er zijn talloze features mogelijk met een Halo softwarepakket. Alle oplossingen vindt u in 1 pakket. Wij bieden 1 Halo software pakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Halo software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Met behulp van Halo is het eenvoudig om het ITIL-framework in uw IT-organisatie te implementeren. Op deze website kunt u uitgebreide informatie lezen over de verschillende Halo types. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. 

Eerlijke prijzen voor uw ITSM integration

U hoeft niet bang te zijn dat de Halo ITSM software niet aansluit op bestaande systemen. ITSM integration gaat probleemloos samen met de meeste applicaties. Wij bieden onze software aan tegen eerlijke en transparante prijzen. U betaalt maandelijks een vaste prijs waar alle kosten bij inbegrepen zijn. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Wij kunnen bij u langskomen op locatie of remote ondersteuning bieden. Met passie en plezier delen wij onze kennis en ervaring en bieden ook trainingen aan voor uw medewerkers over de software. Kies vandaag nog voor Halo software van Effort IT zodat uw IT-servicedesk voor een hogere efficiency en lagere kosten.