Trotse partner van:

Dè beste ITSM online oplossing in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM online die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Bent u op zoek naar een efficiënter IT-servicebeheer? Zoekt u dan niet verder want Effort IT heeft voor u het antwoord. Onze Halo software is een softwareoplossing voor de ITSM online servicedesk. Met HaloITSM kunt u alle IT-ondersteuning beheren met krachtige ITIL-afgestemde out-of-the-box functionaliteit.

U optimaliseert uw IT-organisatie met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem zodat de beste service verleend kan worden aan klanten en medewerkers. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen ITSM tooling en onze focus is 100% op ITSM online software zodat wij onszelf 'Specialist ITSM-software' durven noemen. Als officiële partner van Halo bieden wij toonaangevende software die uw huidige manier van werken transformeert tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Met Halo ITSM heeft u compleet overzicht over uw organisatie. Alles wat u nodig heeft is op één centrale plek. Wij adviseren u graag welke Halo softwareoplossing het beste bij uw organisatie past. Al onze medewerkers zijn gecertificeerde Halo-professionals die met u meedenken over de inrichting van uw software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die goed integreert met uw andere bedrijfsapplicaties.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM online.

Op zoek naar een ITSM online oplossing? Met ons Halo softwarepakket zijn talloze features en integraties mogelijk. Uitgebreide integraties zijn mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Outlook, Teams, Cisco en Jira.

Op deze website vindt u het complete overzicht onder het kopje 'integraties'. U zult ervaren dat Halo ITSM online het hart van uw organisatie wordt. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box functionaliteit. Deze 3 types zijn: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. De omschrijving hiervan vindt u onder het kopje 'features'. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden en is volledig afgestemd op uw organisatie. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met 1 druk op de knop bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Halo software groeit met u mee naarmate uw behoeften veranderen.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM online oplossing.

    Halo software biedt maximale IT-support en dat tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

    Effort IT is officieel partner van Halo en wij zijn actief in de gehele Benelux. Wij helpen u graag met de inrichting van uw software en bieden daarnaast ook trainingen aan. Reguliere implementaties van ITSM online servicedesk software van Halo voeren wij u uit op basis van consultancy bij u op locatie of via remote ondersteuning. Ontdek alle mogelijkheden en neem contact met ons op!