Trotse partner van:

Dè ervaren
ITSM partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Heeft uw organisatie een digitale transformatie nodig? Zoekt u een ITSM oplossing die perfect is afgestemd op de behoeften van uw organisatie? Effort IT is de juiste ITSM partner voor u! Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM software. Effort IT is de officiële ITSM partner van Halo in de Benelux. Halo produceert toonaangevende ITSM software met unieke eigenschappen en functionaliteiten.

Met Halo ITSM transformeren wij uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden effectiever ingezet. U krijgt een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Al uw IT zaken bevinden zich overzichtelijk op één centrale plek. Halo ITSM wordt het hart van uw organisatie! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. Als Halo ITSM partner zijn wij overtuigd van de unieke eigenschappen en functionaliteiten van deze software. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Met onze kennis, ervaring en onze 100% focus op ITSM software kunt u rekenen op software die naadloos past bij uw bedrijf. Wij bieden een persoonlijke oplossingen en denken met u mee over de inrichting van uw software. Met Halo ITSM geeft u uw service desk medewerkers de juiste tools in handen om hun werk snel en efficiënt te doen.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Effort IT is de ervaren ITSM partner voor uw ITSM software. Volledig afgestemd op uw organisatie groeit Halo software met u mee naarmate uw behoeften veranderen.

ITSM biedt uitkomst als u:

 • oude werkwijzen wilt transformeren naar moderne, intuïtieve workflows

 • processen wilt standaardiseren

 • waardevolle analyses wilt verkrijgen om de IT af te stemmen op de zakelijke behoefte

Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en eenvoudig en snel in te richten. Onze ervaren consultants helpen u graag bij de inrichting en bij het trainen van uw medewerkers. Er zijn talloze features en integraties mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties. U vindt alle oplossingen in 1 Halo softwarepakket dat wij in 3 types out of the box aanbieden: Halo ITSM, Halo servicedesk en Halo PSA.

  Boek een vrijblijvende demo

  Direct Online af te sluiten

  ITSM partner voor alle integraties

  Halo software biedt alle oplossingen in één pakket. Dit wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

  U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Effort IT biedt Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U betaalt een vaste lage prijs per maand. Daarbij is alles inbegrepen, er zijn geen verborgen kosten. Reguliere implementatie voeren wij uit op basis van consultancy bij u op locatie of remote. Ontdek wat Halo voor uw IT afdeling kan betekenen. U kunt Halo ITSM eerst 30 dagen lang proberen met een gratis trial. Ook kunt u een vrijblijvende demo aanvragen. Laat uw IT zaken onze zorg zijn! Uw medewerkers en klanten zullen tevreden zijn!