Trotse partner van:

Dè ervaren
ITSM partner

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM partner die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Op zoek naar een ervaren en betrouwbare ITSM partner? Kan de serviceverlening van uw organisatie beter? Wordt het tijd voor een professioneel IT-servicemanagement?

Effort IT is uw ITSM partner als u kiest voor snelle en efficiënte ITSM software dat eenvoudig te installeren en te implementeren is. Wij zijn officieel partner van Halo en met onze unieke Halo ITSM software transformeren wij uw huidige manier van werken tot intuïtieve, uo-tot-the-minute workflows. Met HaloITSM kunt u alle IT-ondersteuning beheren met krachtige ITIL-afgestemde out of the box functionaliteit. Alles wat u nodig heeft voor IT bevindt zich op één plek. Onze all-inclusive softwareoplossing biedt uw IT-teams de tools om voortdurend de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Onze gecertificeerde Halo professionals brengen bedrijfsprocessen in kaart en denken graag met u mee over de inrichting van de software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die goed integreert met uw andere bedrijfsapplicaties. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en onze focus ligt 100% op ITSM software. Daarom durven wij onszelf wel 'Specialist ITSM-software' te noemen. Met onze Halo software heeft u maximale IT-support.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM partner stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Effort IT is de ervaren ITSM partner voor uw ITSM software. Volledig afgestemd op uw organisatie groeit Halo software met u mee naarmate uw behoeften veranderen.

Met behulp van Halo is het eenvoudig om het ITIL-framework in uw IT-organisatie te implementeren. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden bij uw vraagstukken op het gebied van Halo software. Wij zijn uw ITSM partner die ITSM software levert tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online een abonnement afsluiten voor Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM partner voor alle integraties

    Halo software biedt alle oplossingen in één pakket. Dit wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

    De omschrijving van deze types leest u elders op deze website. Er zijn uitgebreide integratie mogelijkheden met bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Outlook, Office365, Teams, Cisco en Jira. U kunt het complete overzicht onder het kopje 'integraties' lezen. Wij geven u advies over de inrichting van de software, kunnen uw processen optimaliseren en bieden trainingen voor uw medewerkers aan. Of u nu een handel- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag. Optimaliseer uw IT-organisatie met Halo software van Effort IT. Neem vandaag nog contact met ons op!