Trotse partner van:

Dè specialist in het ITSM proces automatiseren

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM proces die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een specialist voor uw ITSM proces? Het IT-servicemanagement is een belangrijk onderdeel van uw organisatie om medewerkers klantgerichter en efficiënter te laten werken. Bent u niet tevreden over het functioneren van het ITSM proces in uw organisatie?

Bent u niet tevreden over het IT-servicemanagement van uw organisatie? Zoekt u een specialist die weet wat het juiste ITSM proces is voor uw organisatie? Effort IT heeft de oplossing voor u! Wij zijn officieel partner van Halo en helpen u bij de zoektocht naar de perfecte ITSM software. Wij tillen uw organisatie naar een hoger niveau waarbij medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever worden ingezet. Met onze jarenlange ervaring en onze volledige focus op de toonaangevende Halo ITSM software zijn wij de ideale partner bij het ITSM proces om uw manier van werken te moderniseren tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Onze all-inclusive software oplossing biedt uw IT-teams de tools om consequent de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Het team van Effort IT bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die tijdens het ITSM proces met u meedenken welke software oplossing voor u organisatie de beste is en u deskundig en persoonlijk advies geven. Het maakt niet uit of u actief bent in de zakelijke dienstverlening of een handel- of productiebedrijf hebt, onze experts bieden een software oplossing op maat die helemaal is afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Halo ITSM groeit met u mee naarmate uw behoeften veranderen. Wij zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw perfecte ITSM proces.

Wij hebben jarenlang ervaring binnen de ITSM tooling en durven onszelf wel 'Specialisten in ITSM software' te noemen voor het optimaiseren van uw ITSM proces.

Als wij met u het ITSM proces ingaan dan doen wij dat op basis van consultancy. Dit kan zowel op locatie als remote. Naast advies over het inrichten van Halo-software kunnen wij uw processen ook optimaliseren. Door verspillingen te elimineren zoals het verwijderen van overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen, worden inefficiënte processen omgevormd tot up-to-the-minute workflows. Als er meer nodig is dan reguliere implementatie dan bieden wij ook projectmanagement aan. Effort IT heeft uitgebreide kennis en ervaring met bedrijfsprocessen. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM proces automatisering

    Reguliere implementaties van Halo software voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u te ondersteunen.

    U zult ervaren dat Halo ITSM het hart van uw organisatie wordt. Wij bieden onze Halo software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Er zijn geen verborgen kosten want alles is in de maandprijs inbegrepen; onze prijzen zijn transparant. Wij bieden ook trainingen over de software. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem vandaag nog contact met ons! Met Halo software zijn talloze features en integraties mogelijk. Op deze website kunt u daar uitgebreide informatie over lezen.