Trotse partner van:

Dè specialist in het ITSM proces automatiseren

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM proces die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Bent u op zoek naar een all-inclusive software oplossing voor uw IT afdeling? Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software. Met onze Halo ITSM software zorgen wij voor een snel en efficiënt ITSM proces. Uw huidige manier van werken wordt getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows.

Wij zorgen voor een digitale transformatie! De toonaangevende Halo ITSM software heeft alle functionaliteiten en eigenschappen voor een optimaal ITSM proces. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. Wij zijn de trotse partner van Halo in de Benelux. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij denken met u mee over de inrichting van uw software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die naadloos past bij uw organisatie. Al uw IT zaken worden volledig afgestemd op de werkelijke behoeften van uw organisatie. Met Halo software heeft uw IT team de juiste tools in handen om altijd de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Bedrijfsmiddelen, tijd en medewerkers worden effectiever ingezet. Halo ITSM groeit mee met de veranderende behoeften van uw organisatie. De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Met Halo ITSM ben u voorbereid op toekomstige ontwikkelingen.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw perfecte ITSM proces.

Met Halo ITSM krijgt u weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Alle modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten.

Met het juiste ITSM proces worden feilloos incidenten voorkomen. Incident- en probleembeheer is één van de vele functies van onze ITSM software. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in om uw servicedesk en ITSM proces optimaal in te richten. Wij bieden één Halo softwarepakket in drie types out of the box: Halo ITSM, Halo PSA en Halo servicedesk.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM proces automatisering

    Verlaag uw ITSM kosten door de geïntegreerde all-inclusive oplossing van Halo. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Alle oplossingen vindt u in 1 pakket.

    Wij bieden ITSM software tegen eerlijke prijzen. U betaalt een vast maandbedrag waarbij alles is inbegrepen. U kunt uw abonnement maandelijks opzeggen. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? U kunt onze Halo software eerst uitproberen. Vraag een gratis trial van 30 dagen aan! Ook komen wij graag bij u langs voor een vrijblijvende demo. Ontdek alle mogelijkheden. Laat uw IT zaken onze zorg zijn en neem vandaag nog contact met ons op!