Trotse partner van:

Dè beste ITSM service desk software!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM service desk software!

ITSM service desk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een betrouwbare en complete ITSM service desk software? Functioneert uw service management niet optimaal? Bent u op zoek naar ITSM service desk software die afgestemd is op uw zakelijke behoeften en de dienstverlening van uw organisatie beter laat functioneren?

Effort IT biedt Halo ITSM aan wat zorgt voor een positieve transformatie van uw huidige manier van werken. Alles wat u nodig heeft voor een efficiënte bedrijfsvoering wordt met de intuïtieve ITSM software van Halo op één plek samengebracht. Het zorgt voor tevreden medewerkers en klanten! Effort IT is officieel en gecertificeerd partner van Halo en daar zijn wij trots op. Wij zijn actief in de gehele Benelux en hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. Onze gecertificeerde Halo professionals brengen eerst in kaart wat nodig is voor uw organisatie en adviseren u over de inrichting van Halo software. Wij bieden een persoonlijke oplossing die naadloos aansluit bij uw organisatie. Naast advies geven over de juiste software oplossing kunnen wij ook uw processen optimaliseren. Door verspillingen te elimineren, zoals het verwijderen van overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen, worden inefficiënte processen omgevormd tot up-to-the-minute workflows.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM service desk software

Effort IT is trotste partner van Halo. Dit is een compleet ITSM service desk software. Eén Halo softwarepakket wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Hal PSA.

De beschrijving van deze types vindt u op deze website onder het kopje 'features'. Ontdek alle mogelijkheden! Halo ITSM service desk software wordt volledig modulair aangeboden. U kunt met 1 klik kiezen welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. De ingebouwde SelfService Portal is volledig aanpasbaar en beschikbaar voor eindgebruikers. Halo software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Het is volledig afgestemd op uw organisatie en groeit met u mee naarmate de behoeften veranderen. Er zijn talloze integraties mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Aure, Teams, Outlook, Cisko en Jira. Een compleet overzicht treft u elders op deze website aan.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Maandelijks opzegbare ITSM service desk software

    Met behulp van Halo is het eenvoudig om het ITIL framework in uw IT-organisatie te implementeren. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy.

    Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden bij uw vragen. Wij bieden advies, optimalisatie van processen en trainingen voor uw medewerkers aan. Wij bieden Halo software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Kies voor maximale IT-support met Halo ITSM service desk software.