Trotse partner van:

Dè beste ITSM service desk software!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM service desk software!

ITSM service desk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wilt u de serviceverlening van uw IT afdeling optimaliseren? Bent u op zoek naar een specialist die de juiste oplossing heeft? Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM service desk software.

Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden binnen uw organisatie effectiever ingezet met dit snelle, eenvoudige en volledig configureerbare systeem. Wij zijn de officiële partner van Halo ITSM in de Benelux. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling en zijn actief binnen diverse sectoren. Het maakt dus niet uit of u bij een handelsorganisatie, productiebedrijf of zakelijk dienstverlener werkt. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij denken graag met u mee over de inrichting van de software en bieden een persoonlijke oplossing. Met ITSM service desk software behoren inefficiënte processen tot de verleden tijd. Met onze focus volledig op ITSM software zorgen wij voor een oplossing die naadloos past bij uw organisatie. Effort IT ondersteunt u bij het optimaal inrichten van de servicedesk en ITSM processen. Uw services desk medewerkers krijgen de juiste tools in handen om hun werk goed te doen. Uw medewerkers en klanten zullen tevreden zijn!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM service desk software

Op zoek naar een complete ITSM service desk software? Effort IT biedt een all-inclusive software oplossing. Alles wat u nodig heeft voor IT bevindt zich op 1 centrale plek. Het was nog nooit zo eenvoudig om workflows te automatiseren en communicatie te centraliseren.

Halo ITSM groeit met u mee naarmate de behoeften van uw organisatie veranderen. U bent goed voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. Als u kiest voor Halo ITSM servicedesk software dan kiest u voor een duurzame oplossing. U zult tijd en kosten besparen. U krijgt weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Wij bieden Halo ITSM volledig modulair aan. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met slechts 1 klik op de knop bepaalt u welke functionaliteit u wilt gebruiken. Er zijn talloze features en integraties mogelijk.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Maandelijks opzegbare ITSM service desk software

    Effort IT biedt ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U betaalt een vaste lage prijs per maand. Er zijn geen verborgen kosten, alles is in de maandprijs inbegrepen.

    U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Voor de reguliere implementaties werken onze consultants remote of bij u op locatie. De installatie is eenvoudig en kan binnen enkele dagen geregeld zijn. U kunt de Halo ITSM service desk software eerst zelf uitproberen. Met een gratis trial krijgt u 30 dagen toegang tot de software. Ook kunt u een vrijblijvende demo aanvragen.