Trotse partner van:

Dè beste ITSM service in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM service die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een nieuwe ITSM service software? Met een goede service verlening staat of valt een organisatie. Functioneert uw IT-servicemanagement niet efficiënt en gaat er veel tijd verloren? Met de snelle en efficiënte Halo software van Effort IT wordt uw ITSM service professioneel geoptimaliseerd.

Wordt de werkdruk voor uw IT servicedesk medewerkers te hoog. Neem afscheid van uw oude werkwijze en digitaliseer uw organisatie zodat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever worden ingezet. Effort IT biedt ITSM service die uw huidige manier van werken transformeert tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. Wij zijn officieel partner van Halo binnen de Benelux. De unieke Halo ITSM software is all-inclusive. De vele functies bevinden zich op één centrale plek. Met slechts 1 klik op de knop bepaalt u welke functionaliteit u wilt gebruiken. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij bieden een persoonlijke oplossing en denken graag met u mee over de inrichting van de software. Met onze ITSM service bieden wij uiteenlopende ondersteuning. Met onze kennis, ervaring en 100% focus op ITSM software zetten wij ons graag in voor uw organisatie. Automatisering van uw workflows was nog nooit zo eenvoudig! Uw IT team krijgt met de juiste tools weer grip op alle serviceverzoeken. Medewerkers en klanten zullen tevreden zijn. Krijg weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met Halo ITSM van Effort IT!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM service.

Wij bieden de ultieme ITSM service software. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. U bepaalt met 1 klik welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken.

Onze ITSM service bestaat uit het inrichten van de Halo software en het trainen van uw medewerkers. De software stemmen wij volledig af op de behoeften van uw organisatie. De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Met Halo ITSM kunt u moeiteloos alle ontwikkelingen volgen. U bent klaar voor de toekomst! Wij bieden Halo ITSM volledig modulair aan. Alle modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Halo-software biedt ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. Veel bekende en gestandaardiseerde applicaties integreren naadloos met Halo ITSM.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM services

    Wij bieden onze Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Deze zijn direct online af te sluiten en u kunt maandelijks opzeggen.

    Effort IT biedt Halo ITSM aan tegen eerlijke prijzen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt direct online een abonnement afsluiten. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. Bent u benieuwd of Halo ITSM iets is voor uw organisatie? U kunt gratis 30 dagen lang de functionaliteiten ontdekken. Ook kunt u een vrijblijvende demo aanvragen. Voor de reguliere implementaties werken onze consultants remote of bij u op locatie. Bij grote, complexe projecten leveren we ook projectmanagement. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.