Trotse partner van:

Dè beste ITSM service in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM service die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een nieuwe ITSM service software? Met een goede service verlening staat of valt een organisatie. Functioneert uw IT-servicemanagement niet efficiënt en gaat er veel tijd verloren? Met de snelle en efficiënte Halo software van Effort IT wordt uw ITSM service professioneel geoptimaliseerd.

Wilt u graag een IT-servicebeheer waar zowel medewerkers en klanten blij van worden? Maak dan kennis met Effort IT. Wij zijn officieel partner van Halo en wij leveren en implementeren Halo software. Deze unieke, intuïtieve software zorgt voor een optimale ITSM service. Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden effectiever ingezet met software die volledig is afgestemd op uw organisatie. Wij optimaliseren uw organisatie met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Met Halo ITSM kunt u alle IT-ondersteuning beheren met krachtige ITIL-afgestemde out-of-the-box functionaliteit. Met de toonaangevende Halo ITSM software wordt uw huidige manier van werken compleet getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. Met onze jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en met onze volledige focus op op ITSM software zijn wij specialist op dit gebied. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Zij denken graag met u mee over de inrichting van uw software en bieden een persoonlijke oplossing op maat. U krijgt de ITSM service die naadloos aansluit bij uw organisatie. Alles zal efficiënter werken omdat wij overbodige velden en activiteiten verwijderen. Halo ITSM groeit met u mee naarmate uw behoeften veranderen zodat u ook voorbereid bent op toekomstige ontwikkelingen. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM service.

Wij bieden de ultieme ITSM service software. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. U bepaalt met 1 klik welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken.

Effort IT biedt een all-inclusive software oplossing zodat er altijd de beste service verleend kan worden; alles wat u nodig heeft bevindt zich op 1 centrale plek. De implementatie van Halo ITSM is eenvoudig en is makkelijk configureerbaar. Binnen enkele dagen kunt u gebruik maken van dit flexibele platform dat moeiteloos integreert met uw favoriete bedrijfsapplicaties. U vindt alle oplossingen in 1 Halo softwarepakket dat wij in 3 types out of the box aanbieden: Halo ITSM, Halo servicedesk en Halo PSA. Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van uw helpdesk software. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy bij u op locatie of via remote ondersteuning. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM services

    Wij bieden onze Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Deze zijn direct online af te sluiten en u kunt maandelijks opzeggen.

    Wij bieden onze Halo software aan tegen eerlijke prijzen. U hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten; alles is in de maandprijs inbegrepen. U kunt direct een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Naast de inrichting van uw software bieden wij ook trainingen aan voor uw IT-team. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden; u bepaalt met 1 klik welke functionaliteit u wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Ontdek alle mogelijkheden en neem vandaag nog contact met ons op!