Trotse partner van:

Hèt beste alternatief voor ITSM ServiceNow!

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Alternatief nodig voor ITSM ServiceNow?

Wil je de allerbeste service verlenen aan klanten en medewerkers? Halo ITSM servicenow helpt je bij het leveren van een hoogwaardige IT-dienstverlening zodat de IT-teams van jouw organisatie de tools hebben om consequent hun werk goed kunnen doen. Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM servicenow en is de officiële partner van het toonaangevende Halo.

We hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling en we zijn ervan overtuigd dat de toonaangevende Halo software (HaloITSM en HaloPSA) de beste ITSM-oplossingen te bieden heeft. Alles wat je nodig hebt voor een efficiënte bedrijfsvoering wordt met de intuïtieve Halo software op één plek samengebracht. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die hun kennis en ervaring graag inzetten voor jouw organisatie. Halo ITSM servicenow zorgt voor een digitale transformatie. De ouderwetse werkwijze met e-mail, spreadsheets en krakende legacy is voorbij en in plaats daarvan werk je met moderne, intuïtieve workflows. Je krijgt weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met ITSM servicenow. Onze experts bieden een persoonlijke oplossing en denken met je mee over de inrichting van de software zodat die helemaal is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM Service software stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Zie je op tegen de overgang naar Halo ITSM servicenow? Dat is nergens voor nodig want deze verloopt bij reguliere implementaties soepel en is binnen enkele dagen geregeld.

Onze consultants werken remote of bij jou op locatie. Voor complexe, grote projecten bieden wij projectmanagement aan. Effort IT is jouw partner voor procesoptimalisatie. We geven professioneel advies, helpen je bij het inrichten van HaloITSM en helpen je bij het optimaliseren van je IT-processen. We bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Wij zijn actief in de meest verschillende sectoren en ook voor jouw organisatie gaan wij graag aan de slag.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Ervaar Halo ITSM als alternatief voor ITSM ServiceNow!

    Als je benieuwd bent of ITSM servicenow ook iets is voor jouw organisatie dan kun je altijd contact met ons opnemen. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

    Wij bieden je een trial van 30 dagen aan waarin je zelf HaloITSM mag uitproberen. Ook kun je een vrijblijvende demo aanvragen. Met ons Halo softwarepakket zijn talloze features en integraties mogelijk. Je kunt al je favoriete apps blijven gebruiken. HaloITSM wordt volledig modulair aangeboden en alle modules zet je met slechts één klik aan of uit. Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Alle functies zijn bij het tarief inbegrepen; je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Voor maximale IT support neem je contact op met Effort IT!