Trotse partner van:

Hèt beste alternatief voor ITSM ServiceNow!

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Alternatief nodig voor ITSM ServiceNow?

Wilt u een voortreffelijke service verlenen aan uw klanten en medewerkers? Bent u op zoek naar de beste helpdesk software? Effort IT heeft dé ITSM servicenow oplossing voor u! U bent bij ons aan het juiste adres voor toonaangevende ITSM servicenow software van Halo. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling.

De eigenschappen en specificaties van Halo zijn de beste voor optimaal service management. Ongestructureerde werkpatronen worden vervangen door geautomatiseerde workflows. De integratie tussen de verschillende bedrijfsprocessen zijn met Halo ITSM servicenow geborgd. Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden effectiever ingezet. Uw teams kunnen zich volledig concentreren op hun werk. Zowel klanten als medewerkers krijgen zo de allerbeste service. Uw medewerkers zijn productiever en de klanttevredenheid zal verbeteren. Deze all-inclusive software oplossing is volledig afgestemd op de behoeften van uw organisatie. Het flexibele ITSM servicenow groeit mee met de veranderende behoeften. Zo bent u klaar voor de toekomst waarin de vraag naar diensten toe zal nemen. Effort IT is officieel partner van Halo binnen de Benelux. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw software en bieden een persoonlijke oplossing.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM Service software stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Wij bieden Halo ITSM volledig modulair aan. De verschillende modules zijn gebruiksvriendelijke en snel in te richten. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Alle oplossingen vindt u in 1 software pakket. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om workflows te automatiseren en communicatie te centraliseren.

Met slechts 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Halo ITSM is een snel, eenvoudig en volledige configureerbaar systeem. Er zijn uitgebreide integratie mogelijkheden met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties. U kunt uw favoriete applicaties gewoon blijven gebruiken! Effort IT is de specialist op het gebied van ITSM software. Wij zetten onze kennis en ervaring graag in voor uw organisatie!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Ervaar Halo ITSM als alternatief voor ITSM ServiceNow!

    Ontdek wat Halo ITSM servicenow voor uw IT afdeling kan betekenen. U kunt Halo ITSM 30 dagen lang zelf proberen met de gratis trial. Ook kunt u samen met ons bekijken wat Halo ITSM voor u kan betekenen.

    Vraag een vrijblijvende demo aan. Wij bieden ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U betaalt een vast laag maandbedrag waarbij alles zit inbegrepen. U hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Wij bieden zowel inrichting als training over de software. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants werken remote of komen bij u op locatie.