Trotse partner van:

Dè beste ITSM software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Functioneert de IT afdeling van uw organisatie niet optimaal? Zoekt u een specialist op het gebied van ITSM software? Maak kennis met Effort IT! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en onze focus ligt voor 100% op ITSM. Wij willen u graag ondersteunen bij het optimaal inrichten van de servicedesk en ITSM processen. Wij werken met toonaangevende ITSM software. Wij zijn officieel partner van Halo in de Benelux.

Wordt de servicelast voor de IT servicedesk te hoog? Kost het beheren en structureren van interne incidenten en serviceverzoeken moeite? Met de gestroomlijnde ITSM software van Halo krijgt u weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd worden effectiever ingezet. Uw medewerkers worden ontlast, de kosten verlaagd en aanvragen worden vereenvoudigd. Medewerkers en klanten zullen tevreden zijn. Met Halo ITSM software worden:

 • Oude werkwijzen omgevormd naar moderne, intuïtieve workflows

 • Processen gestandaardiseerd

 • Waardevolle analyses verkregen om de IT af te stemmen op de zakelijke behoeften

Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij bieden een persoonlijke oplossing en denken met u mee over de inrichting van de software. Halo software groeit mee met de veranderende behoeften van uw organisatie. Transformeer legacy manier van werken in moderne, intuïtieve workflows. Geef uw IT team de juiste tools in handen om hun werk goed te doen!

ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM software

Halo ITSM is een all-inclusive software oplossing. Alles wat u nodig heeft voor IT bevindt zich allemaal op één centrale plek. Effort IT zorgt voor een digitale transformatie! De toenemende vraag naar meer diensten is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Ook de grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties kan voor problemen zorgen. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. De eigenschappen en functionaliteiten van Halo ITSM staan garant voor optimaal IT service management.

Met de ITSM software van Halo kunnen wij een oplossing op maat aanbieden. U kunt van ons een duidelijk, helder en eerlijk advies verwachten. Als zakelijke gebruiker moet u zich kunnen concentreren op uw werk. Het is niet de bedoeling dat u tijd besteedt aan het oplossen van IT-problemen. Onze ITSM implementatie richt zich op de volgende punten:

 • Het creëren van geweldige ervaringen

 • Continue verbetering

 • Intelligente automatisering

 • Hoogwaardige data

 • Oplossingen dichtbij out of the box

Wij bieden 1 Halo software pakket aan in 3 types out of the box functionaliteit. Deze 3 types zijn: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement.

  Boek een vrijblijvende demo

  Direct Online af te sluiten

  Maandelijks opzegbare ITSM software.

  Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met slechts 1 klik op de knop bepaalt u welke functionaliteit u wilt gebruiken. Niet voor niets is onze slogan: 'Achieve more with less Effort!' De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Er zijn talloze features en integraties mogelijk met uiteenlopende systemen en applicaties. Denk bijvoorbeeld aan: Azure, Active Directory, Jira, Microsoft Teams, Office 365, N-able, HubSpot of Ninja One. Al uw favoriete applicaties kunt u gewoon blijven gebruiken.

  Halo is schaalbaar; u kunt gemakkelijk op- of afschalen. Alle mogelijke features vallen binnen de licentie. Zonder meerprijs kunt u modules aan- of uitzetten. U zult merken dat Halo ITSM het hart van uw organisatie wordt. Voor de reguliere implementaties werken wij remote of bij u op locatie. Wij bieden zowel inrichting als training over de software. De implementatie kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Uw bestaande systeem wordt naadloos vervangen terwijl de service aan uw klanten gewoon door kan gaan.

   Boek een vrijblijvende demo

   Direct Online af te sluiten

   Eerlijke prijzen voor ITSM software

   Wij bieden Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. U kunt direct online een abonnement afsluiten. Dit abonnement is maandelijks opzegbaar. U betaalt een vast bedrag per maand. U hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Bent u benieuwd of Halo ITSM van toegevoegde waarde is voor uw organisatie? Effort IT biedt een gratis trial aan. U heeft 30 dagen de tijd om de functionaliteiten te ontdekken. Ook kunt u een vrijblijvende demo aanvragen.

   Samen met u kijken we naar wat de software voor u kan betekenen. U krijgt een compleet beeld van het Halo-platform . Ook wordt duidelijk welke functionaliteiten aansluiten bij de wensen en eisen van uw IT-organisatie. Verlaag uw ITSM kosten met de geïntegreerde alles-in-een-oplossing van Halo. Met Halo ITSM software bent u verzekerd van een goede start. Het maakt niet uit of u actief bent in de zakelijke dienstverlening of een handel- of productiebedrijf hebt. Het leveren van goede diensten binnen een organisatie is belangrijk. Effort IT helpt u graag bij het inrichten van de software en bij het optimaliseren van uw processen. Ons team staat klaar voor professionele consultancy en support. Wij geven u deskundig advies over de juiste ITSM oplossing voor uw organisatie. Als er meer nodig is dan reguliere implementatie dan kunt u ook bij ons terecht voor Project management. Ook deze implementaties verlopen goed en gestructureerd.

   Advies nodig?

   Maak kennis met Effort IT en neem contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden. Met Halo ITSM worden overbodige activiteiten geëlimineerd, inefficiënte processen verbeterd en kostbare fouten vermeden. Laat uw IT zaken onze zorg zijn!