Trotse partner van:

Dè beste ITSM software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Ontdek de Halo ITSM software! Een goede serviceverlening is belangrijk voor een organisatie. Bent u niet tevreden over de afhandeling van servicevragen binnen uw organisatie?

Met Halo software van Effort IT optimaliseert u uw IT-organisatie zodat klanten en medewerkers tevreden zijn. Door onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software durven wij onszelf wel 'Specialist ITSM software' te noemen. Met onze Halo ITSM software transformeren wij uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Wij zijn officieel en gecertificeerd partner van Halo en onze gecertificeerde Halo-professionals denken met u mee over de inrichting van uw software en bieden een persoonlijke oplossing. Naast advies over het inrichten van de ITSM software kunnen wij ook uw processen optimaliseren. Door overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen te verwijderen, wordt verspilling geëlimineerd en werkt alles efficiënter. Onze all-inclusive oplossing biedt uw IT-team de tools om de beste service te verlenen. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM-tooling en u kunt van ons het juiste advies verwachten. U krijgt de Halo softwareoplossing die het beste past bij uw organisatie.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM software

Op zoek naar een betrouwbare ITSM software die u kunt uitbreiden met integraties en features? Er zijn talloze features en integraties mogelijk met een Halo softwarepakket; alle oplossingen vindt u in 1 pakket.

Wij bieden één Halo softwarepakket in 3 types out of the box aan: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Zo hebben we voor iedere organisatie een passend en complete ITSM software. Op deze website kunt u de specificaties lezen. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Er zijn uitgebreide integratie mogelijkheden met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Teams, Cisco en Jira. U vindt een compleet overzicht onder het kopje 'integraties'. Alle wat u nodig heeft vindt u met Halo software op 1 plek.

    Boek een gratis demo!

    Direct Online af te sluiten

    Maandelijks opzegbare ITSM software.

    Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA direct online afsluiten en het is maandelijks opzegbaar.

    Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Effort IT biedt zowel inrichting als training over de software. Met passie en plezier delen wij onze kennis en ervaring met u. De intuïtieve ITSM software van Halo wordt geleverd door onze eigen experts. Wij zorgen ervoor dat de software volledig is afgestemd op uw organisatie en meegroeit naarmate de behoeften veranderen. Onze toonaangevende ITSM software zorgt voor tevreden klanten en medewerkers.