Trotse partner van:

Dè beste ITSM software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wil je dat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd binnen jouw organisatie effectiever worden ingezet? Effort IT kan dit realiseren met Halo ITSM software. Wij zorgen voor een digitale transformatie zodat medewerkers en klanten de allerbeste service krijgen.

Als de werklast van de IT-servicedesk te hoog wordt en je het overzicht op alle IT-aanvragen en incidenten dreigt te verliezen, dan wordt het tijd voor HaloPSA, de complete servicedesk voor Managed Service Providers. Zo krijgen servicemedewerkers de juiste tools in handen om hun werk goed te doen en klanten zullen tevreden zijn. Voor de intern gerichte IT-afdeling zorgt HaloITSM voor een transformatie. De verouderde werkwijze verandert in moderne, intuïtieve workflows. Met HaloITSM krijgt je weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Al je IT-assets en communicatie brengen wij met onze ITSM software samen in één gebruiksvriendelijke oplossing. Alles wat je nodig heeft voor IT bevindt zich allemaal op één centrale plek. Onze ITSM software is een enkele, allesomvattende softwareoplossing. Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om je workflows te automatiseren en je communicatie te centraliseren. Laat jouw IT-zaken de zorg zijn van Effort IT. Wij zijn officiële partner van HaloITSM in de Benelux. Al meer dan 10 jaar werken wij met ITSM-software en dat heeft onze volledige focus. Onze kennis en ervaring zetten we graag in voor jouw organisatie. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de inrichting van jouw ITSM software. Wij bieden een persoonlijke oplossing op maat zodat de software volledig is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Wij hebben ervaring met de meest uiteenlopende IT-oplossingen maar we zijn in die tijd overtuigd geraakt van de superieure eigenschappen van HaloITSM en HaloPSA voor een optimaal IT Service Management.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM software

Je hoeft niet op te zien tegen een langdurig implementatie traject want deze verlopen goed en gestructureerd en is meestal binnen enkele dagen geregeld.

Voor de reguliere implementaties werken onze consultants bij jou op locatie of remote. Bij grote, complexe projecten bieden we ook projectmanagement. Met onze kennis en ervaring kunnen we in elke sector ITSM software implementeren. Het maakt niet uit of je bij een zakelijke dienstverlener, productiebedrijf of handelsorganisatie werkzaam bent. Wij helpen je graag met de inrichting van de Halo software en bieden trainingen aan voor je medewerkers. Wij delen onze kennis en ervaring met passie en plezier met jou!

  Boek een vrijblijvende demo

  Direct Online af te sluiten

  Maandelijks opzegbare ITSM software.

  HaloITSM is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn. Je vindt alle oplossingen in 1 pakket. HaloITSM wordt volledig modulair aangeboden. Jij bepaalt zelf welke modules je wilt gebruiken. Modules en functionaliteiten van HaloITSM zijn onder andere: Incident Management, SLA beheer, Problem Management, Change Management, Release Management, Selfservice Portal, Knowledge Base en Configuration Management Database.

  Alle mogelijke features vallen binnen de licentie. Je kunt de modules aan- of uitzetten zonder meerprijs. Ontdek de vele mogelijkheden op deze website. Wist je bijvoorbeeld dat ook HR diensten geautomatiseerd kunnen worden met Halo? Verlofaanvragen, het bieden van trainingen, het ontboardingsproces etc. komen samen op één platform zodat ze efficiënt afgehandeld kunnen worden. Ook voor de HR-afdeling is HaloITSM een effectieve tool. Je krijgt ook meer grip op je assets en items die tot de IT-afdeling behoren binnen én buiten de organisatie. Onze Halo software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit. Wij vertellen je graag meer over alle mogelijkheden. Halo kan geïntegreerd worden met uiteenlopende systemen en applicaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Azure, Active Directory, Office 365, N-able, HubSpot en Ninja One. Wil je weten of jouw favoriete applicatie gekoppeld kan worden dan kun je ons hierover altijd benaderen. Vrijwel alles is mogelijk. Zelfs integratie met een boekhoudpakket (Exact online) is mogelijk.

   Boek een vrijblijvende demo

   Direct Online af te sluiten

   Eerlijke prijzen voor ITSM software

   Wij bieden Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Je weet bij ons precies waar je aan toe bent. Onze tarieven zijn transparant en alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Ben je benieuwd of onze ITSM software ook een meerwaarde heeft voor jouw organisatie?

   Wij bieden de mogelijkheid om HaloITSM eerst zelf uit te proberen. Je krijgt 30 dagen lang een gratis trial waarmee je direct toegang hebt tot de software. Wil je samen met ons bekijken wat HaloITSM voor jouw organisatie kan betekenen dan kun je een vrijblijvende demo op maat aanvragen via het formulier. HaloITSM is dé oplossing als je processen wilt standaardiseren, waardevolle analyses wilt verkrijgen om de IT af te stemmen op de zakelijke behoefte en je de oude werkwijze met e-mails, spreadsheets en krakende legacy wilt omvormen naar moderne, intuïtieve workflows. Wij begrijpen dat de keuze voor de juiste ITSM-oplossing niet eenvoudig is. Door overlappende functionaliteiten en verschillende methodieken raak je het overzicht kwijt. Elke organisatie heeft weer andere behoeften en de experts van Effort IT geven je graag deskundig advies zodat je de juiste keuze kunt maken. Effort IT is jouw partner voor procesoptimalisatie. Ons motto is: 'Achieve more with less Effort'. Met HaloITSM heb je een all-inclusive oplossing zodat er altijd de beste service verleend kan worden. Je medewerkers en klanten zullen er blij van worden!