Trotse partner van:

Dè beste ITSM solution in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM solution die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Bent u op zoek naar een ITSM solution voor de IT afdeling van uw organisatie? Effort IT biedt een ITSM solution die volledig is afgestemd op de behoeften van uw organisatie.

Effort IT heeft meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling. Wij bieden een persoonlijke ITSM solution. Wij denken graag met u mee over de inrichting van uw software. Wij zijn officieel partner van Halo. Halo is de producent van toonaangevende ITSM software. De eigenschappen en functionaliteiten van Halo ITSM zorgen voor een optimaal IT Service management. ITSM software heeft de volgende voordelen:

 • oude werkwijzen worden omgevormd naar moderne, intuïtieve workflows

 • processen worden gestandaardiseerd

 • waardevolle analyses worden verkregen om de IT af te stemmen op de zakelijke behoeften

Onze gecertificeerde Halo professionals zorgen voor een oplossing op maat. Het is een duurzame oplossing waarmee u tijd en kosten bespaart. Halo ITSM groeit mee met de veranderende behoeften van uw organisatie. De eisen die gesteld worden aan uw IT afdeling worden steeds hoger. Met Halo ITSM bent u klaar voor de toekomst! Uw huidige manier van werken wordt getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM solution

Met de all-inclusive Halo software kunnen uw servicedesk medewerkers de allerbeste service verlenen aan klanten en medewerkers.

De toenemende vraag naar meer diensten en een grotere verscheidenheid aan apparaten en applicaties is voor veel IT-afdelingen een uitdaging. Krijg weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met onze Halo ITSM solution. Wij bieden Halo ITSM volledig modulair aan. Alle modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. U vindt alle oplossingen in 1 software pakket dat wij in 3 types out of the box aanbieden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Uw populaire apps zullen naadloos integreren met Halo ITSM.

  Boek een vrijblijvende demo

  Direct Online af te sluiten

  Complete ITSM solution

  We zijn actief in diverse sectoren. Het maakt dus niet uit of u nu bij een handelsorganisatie, productiebedrijf of zakelijk dienstverlener werkt.

  Op zoek naar een complete ITSM solution? Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Effort IT biedt ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt Halo ITSM en Halo PSA direct online afsluiten. Het abonnement is maandelijks opzegbaar. Alles modules zijn bij de prijs inbegrepen, er zijn dus geen verborgen kosten. Kies voor de ervaring en professionaliteit van Effort IT. Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM software.