Trotse partner van:

Dè beste ITSM solution in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM solution die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Zoekt u naar een ITSM solution voor uw IT-organisatie? Bent u niet tevreden over de manier waarop servicevragen worden afgehandeld binnen uw organisatie?

Zoekt u een ITSM solution voor uw IT-servicemanagement? Wilt u graag dat alles sneller en efficiënter werkt? Neem dan contact op met Effort IT. Wij zijn officieel partner van Halo. Met de toonaangevende ITSM software optimaliseert u uw servicedesk zodat medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd efficiënter worden ingezet. Met onze jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling kunnen wij uw huidige manier van werken transformeren tot moderne, intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die u deskundig, persoonlijk advies geven. Zij denken met u mee welke software oplossing het beste bij uw organisatie past en bieden een persoonlijke ITSM solution op maat. Om ITSM effectief in te kunnen voeren binnen uw organisatie is de juiste ITSM tooling belangrijk om processen te ondersteunen. Onze all-inclusive software oplossing biedt uw IT-teams de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Onze ITSM solution levert uw medewerkers tijdwinst op waardoor ze productiever zijn en de klanttevredenheid zal hierdoor verbeteren. Alles wat u nodig heeft bevindt zich op één centrale plek. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM solution

Op zoek naar de ultieme ITSM solution? Met Halo software bent u verzekerd van een goede start. Het maakt niet uit of u een handel- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlening.

Op basis van meer dan 10 jaar ervaring adviseert Effort IT u graag welke Halo software oplossing het beste bij uw organisatie past als ITSM solution. Graag voeren wij samen met uw IT-team de implementatie uit zodat u verzekerd bent van een goede start. Omdat onze focus lvoor 100% op ITSM software ligt durven wij onszelf wel specialist te noemen. Of u nu een handel- of een productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Halo software. De implementatie van Halo ITSM is eenvoudig en ook makkelijk configureerbaar. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Op deze website kunt u meer lezen over de 3 types out-of-the-box Halo softwarepakketten die wij aanbieden. Ook treft u daar een overzicht van de integraties aan met bekende en gestandaardiseerde bedrijfsapplicaties. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM solution

    Wij bieden onze ITSM solution software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is.

    Wij bieden een ITSM solution aan tegen een eerlijke prijs. Alles is in de maandprijs inbegrepen dus u hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Halo software wordt modulair aangeboden; met slechts 1 klik op de knop bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy.