Trotse partner van:

Dè ervaren
ITSM specialist

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM specialist die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Bent u op zoek naar een ITSM specialist die het IT-servicemanagement binnen uw organisatie kan optimaliseren? Effort IT is die ITSM specialist met jarenlange ervaring!

Loopt de afhandeling van servicevragen binnen uw organisatie niet zoals u zou willen? Zoekt u een ITSM specialist die uw IT servicedesk optimaliseert? Bij Effort IT bent u aan het juiste adres! Wij leveren en implementeren toonaangevende ITSM software die een digitale transformatie voor uw organisatie zal betekenen. Wij zijn er trots op dat wij de officiële en gecertificeerde partner van Halo zijn. Met onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software durven wij onszelf wel ITSM specialist te noemen. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met u meedenken over de inrichting van uw software. Zij geven u een eerlijk advies en bieden een persoonlijke oplossing aan die het beste bij de behoeften van uw organisatie past. Met onze unieke Halo ITSM software wordt huidige manier van werken getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Uw medewerkers worden productiever zodat u kosten bespaart en de klanttevredenheid zal toenemen. Bovendien is uw organisatie met Halo software klaar voor toekomstige ontwikkelingen. Wij bieden een all inclusive oplossing; alles wat u nodig heeft bevindt zich op één centrale plek. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM specialist stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Op zoek naar een ITSM specialist? Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze ITSM specialist komt graag bij u op locatie of werkt remote om u ondersteuning te bieden.

Op zoek naar een ITSM specialist? Naast het advies over de inrichting van Halo software kunt u onze ITSM specialist ook inzetten om uw processen te optimaliseren. Wij verwijderen overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen, elimineren verspilling en vormen deze om tot een efficiënte workflow. Het maakt niet uit in welke sector u actief bent, of u een handel- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening zit, onze ervaren consultants helpen u graag bij de inrichting van uw software zodat deze naadloos aansluit bij uw bedrijfsactiviteiten. Er zijn talloze features en integraties mogelijk; alle oplossingen vindt u in 1 pakket. Wij bieden 1 Halo software pakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM specialist: van inrichting tot training

    Met Halo software bent u verzekerd van een goede start. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

    U betaalt bij ons eerlijke en transparante prijzen. U kunt direct online een maandelijks abonnement afsluiten. Alles is in de maandprijs inbegrepen; er zijn geen verborgen kosten. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden. Bij grotere, complexere projecten, bieden wij project management aan. Door de ruime kennis en ervaring van onze projectmanagers zal de implementatie goed en gestructureerd verlopen. Kies voor efficiënte bedrijfsprocessen en tevreden medewerkers en klanten, kies voor een ITSM specialist van Effort IT.