Trotse partner van:

Dè ervaren
ITSM specialist

Intuïtieve ITSM-software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM specialist die alles wat u nodig heeft voor IT op één plek brengt.

Bent u voor uw organisatie op zoek naar een ITSM specialist die op een snelle en eenvoudige manier uw IT-organisatie optimaliseert? Effort IT is dé ITSM specialist die met de unieke ITSM software van Halo de dienstverlening van uw servicedesk sterkt verbetert.

Medewerkers en klanten zullen aantoonbaar meer tevreden zijn. Onze toonaangevende ITSM software brengt alles wat u nodig heeft voor uw IT-organisatie op één plek samen. Halo ITSM transformeert uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en onze focus is 100% op ITSM software. Onze gecertificeerde Halo professionals denken graag met u mee over de inrichting van uw Halo software en geven een advies dat het beste past bij uw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing die goed integreert met uw andere bedrijfsapplicaties Uw ITSM specialist geeft niet alleen advies over de inrichting maar kan ook uw bedrijfsprocessen optimaliseren. Door verspilling te elimineren, zoals het verwijderen van overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen, worden inefficiënte processen omgevormd tot efficiënte workflows. Als u nu inlogt in een tool heeft u een rustig overzicht waar alles zich vanzelf wijst.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

ITSM specialist stemt uw IT af op zakelijke behoeften

Effort IT is de ultieme ITSM specialist. Wij werken met Halo Software. De Halo software wordt door onze ITSM specialist volledig afgestemd op uw zakelijke behoeften.

De software groeit met u mee naarmate uw behoeften veranderen. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. U kunt met 1 klik bepalen welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Wij bieden één Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Op deze website kunt u alles over deze types lezen. Uitgebreide integraties zijn mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Outlook, Office365, Jira, Teams en Cisko.

    Boek een gratis demo!

    Direct Online af te sluiten

    ITSM specialist: van inrichting tot training

    Onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Halo software en trainen ook graag uw medewerkers. Met passie en plezier delen wij onze kennis en ervaring met u, zoals wij dat al bij zoveel andere bedrijven gedaan hebben waar wij Halo software geïmplementeerd hebben.

    Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Wij bieden onze software aan tegen eerlijke prijzen. U kunt direct online uw abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Wij zijn officieel partner van Halo en daar zijn wij trots op. Met Halo software kiest u voor maximale IT support!