Trotse partner van:

Dè beste ITSM support software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM support software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar een specialist voor uw ITSM support? Een IT-organisatie die goed op orde is en efficiënt werkt is van grote waarde voor een organisatie. Wilt u graag een indrukwekkende service leveren aan uw klanten en bent u op zoek naar professionele ITSM support?

De IT-afdeling is de digitale motor van uw bedrijf en als deze niet soepel loopt dan heeft u ITSM support nodig. Effort IT biedt uw IT team een all inclusive software oplossing om de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Met Halo ITSM worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet. De optimale workflow zorgt ervoor dat uw teams zich volledig kunnen concentreren op hun werk; wij zorgen voor een digitale transformatie! Wij zijn officieel en gecertificeerd partner van Halo en onze gecertificeerde Halo professionals denken graag met u mee over de inrichting van uw software, geven een eerlijk advies en bieden een persoonlijke oplossing. Deze software oplossing is volledige afgestemd op de behoeften van uw organisatie, nu en in de toekomst. Ons ITSM support beperkt zicht niet tot de inrichting van uw software want wij kunnen ook uw processen optimaliseren. ITSM processen volgens het ITIL principe registreren feilloos incidenten en voorkomen dat deze een probleem worden. Automatisering van uw workflow was nog nooit zo eenvoudig als met Halo ITSM software. Effort IT transformeert uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM support software.

Met onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software durven wij onszelf wel specialist te noemen voor uw ITSM support. Met de specialisten van Effort IT krijgt u de beste ITSM support!

Op zoek naar passende software voor uw ITSM support? Effort IT heeft meer dan 20 jaar ervaring met servicedesk software en daaruit is een veelzijdige applicatie ontstaan waarmee wij onze klanten daadwerkelijk mee verder kunnen helpen. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Onze focus is voor 100% op ITSM software en u kunt ervan verzekerd zijn dat u de beste ITSM support krijgt. Onze experts zorgen ervoor dat de Halo ITSM software naadloos aansluit op uw organisatie. Er zijn uitgebreide integratie mogelijkheden met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties zoals Azure, Jira, Cisco, Teams etc. 

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM support software

    Wij bieden Halo ITSM software aan tegen transparante en eerlijke prijzen. Uw abonnement, dat u direct online kunt afsluiten, is maandelijks opzegbaar.

    Effort IT hanteert eerlijke en transparante prijzen. U betaalt een maandelijks abonnement waar alle modules en add-ons zijn inbegrepen; er zijn geen verborgen kosten. U kunt dit abonnement direct online afsluiten en het is maandelijks opzegbaar. Reguliere implementaties voeren wij u op basis van consultancy. Dit kan zijn bij u op locatie of wij werken remote om u te ondersteunen. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Onze passie en ervaring delen wij graag met u! Kies voor de toonaangevende Halo ITSM software van Effort IT en uw medewerkers en klanten zullen tevreden zijn.