Trotse partner van:

Dè beste ITSM support software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM support software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wilt u de beste ITSM support voor uw medewerkers en klanten? Effort IT heeft voor u dé ITSM software oplossing! Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en onze focus ligt volledig op ITSM software. Wij zij een echte ITSM specialist! ITSM support van Effort IT betekent een all-inclusive software oplossing. Het verbetert de efficiency van uw onderneming.

Uw IT professionals verlenen systematisch en herhaaldelijk de beste service aan klanten en medewerkers. Effort IT is officieel partner van Halo en wij bieden toonaangevende ITSM software. Ons team bestaat uit goed opgeleide, gecertificeerde en getrainde Halo professionals. Met onze ITSM support krijgt u een softwarepakket dat compleet is afgestemd op uw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing en denken met u mee over de inrichting van uw software. Het gebruik van ITSM biedt vele voordelen. Met Halo ITSM software kunt u de allerbeste service verlenen. De werkdruk voor uw servicedesk medewerkers wordt verlaagd en medewerkers én klanten worden sneller en beter geholpen. U krijgt weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met Halo ITSM. Alles wat u nodig heeft bevindt zich op één centrale plek. Wij zorgen voor een digitale transformatie!
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM support software.

Ons motto is: 'Achieve more with less Effort'. Met slechts 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk.

Wij bieden zowel inrichting als training over de software. Voor de reguliere implementaties werken onze consultants remote of bij u op locatie. Met Halo software zijn talloze features en integraties mogelijk. Er zijn uitgebreide integratie mogelijkheden met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties. Alle oplossingen bevinden zich in 1 pakket. Dit pakket bieden wij aan in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM support software

    Effort IT biedt ITSM support tegen eerlijke prijzen. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. U hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten. Onze maandtarieven kunt u vinden op deze website.

    U kunt direct online een abonnement afsluiten dat maandelijks opzegbaar is. Bent u benieuwd of Halo software iets is voor uw organisatie? U kunt een gratis trial van 30 dagen aanvragen. Zo kunt u in alle rust de functionaliteiten ontdekken van Halo ITSM of Halo PSA. Wij helpen u graag bij het optimaal inrichten van de servicedesk en ITSM processen. Verlaag ITSM kosten door de geïntegreerde alles-in-één-oplossing van Halo! Wij staan graag voor u klaar!