Trotse partner van:

Dè beste ITSM tooling in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM tooling die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar ITSM tooling? Is het tijd dat uw IT-servicemanagement geprofessionaliseerd wordt? Loopt de afhandeling van servicevragen binnen uw organisatie niet zoals u zou willen? Effort IT heeft voor u de oplossing!

Wij zijn officieel partner van Halo en bieden toonaangevende ITSM software. Door onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software durven wij onszelf 'Specialisten in ITSM software' te noemen. Met onze unieke Halo ITSM software wordt uw huidige manier van werken getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Om ITSM effectief in te voeren binnen uw organisatie is de juiste ITSM tooling belangrijk om processen te ondersteunen. Effort IT werkt met een eigen team van gecertificeerde Halo-professionals. Wij denken met u mee welke softwareoplossing het beste bij uw organisatie past en bieden een persoonlijke oplossing. Onze all-inclusive softwareoplossing biedt uw IT-teams de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met 1 klik bepaalt u welke functionaliteit u in uw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM tooling

Effort IT kan u ontzorgen met het adviseren, inrichten en implementeren van ITSM tooling. Het implementeren van ITSM tooling kan binnen enkele dagen geregeld zijn.

Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Wij bieden zowel inrichting als training over de software aan uw servicedesk medewerkers. Wij delen onze kennis en ervaring met passie en plezier met u, net zoals wij dat bij vele andere bedrijven gedaan hebben. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te beiden bij uw vraagstukken op het gebied van Halo software. Halo software is volledig afgestemd op uw organisatie en groeit met uw organisatie mee als de behoeften veranderen.

    Boek een gratis demo!

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM tooling

    Met Halo software met u verzekerd van een goede start. Het maakt niet uit of u nu een handel- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlening.

    Er zijn talloze features en integraties mogelijk; alle oplossingen vindt u in 1 pakket. Eén Halo software pakket wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Op deze website kunt u lezen wat deze types precies inhouden. Halo software integreert goed met uw andere bedrijfsapplicaties. Als er meer nodig is dan reguliere implementatie dan bieden wij ook Project Management aan. Effort IT heeft uitgebreide kennis en ervaring met bedrijfsprocessen. Wij bieden onze ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Halo is dé ITSM-oplossing voor uw organisatie!