Trotse partner van:

Dè beste ITSM tooling in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM tooling die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Op zoek naar ITSM tooling? Functioneert de IT afdeling binnen uw organisatie niet optimaal? Wilt u de IT dienstverlening verbeteren? Neem dan contact op met Effort IT! Effort IT biedt toonaangevende Halo ITSM software. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling. ITSM bestaat uit verschillende kernprocessen zoals Beheer van serviceaanvragen, Kennisbeheer, IT-assetmanagement, Incidentmanagement, Probleembeheer en Wijzigingsbeheer.

Met de juiste ITSM software wordt uw huidige manier van werken getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows. De toonaangevende software van Halo heeft alle functionaliteiten en eigenschappen voor optimaal IT service management. Halo ITSM is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Effort IT is de officiële partner van Halo binnen de Benelux. Wij zorgen met de juiste ITSM tooling voor een digitale transformatie. De werkdruk voor uw servicedesk medewerker wordt verlaagd en medewerkers en klanten worden sneller geholpen. Halo ITSM is een all-inclusive software oplossing. Al uw IT zaken bevinden zich overzichtelijk op 1 centrale plek. Uw IT teams hebben de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan medewerkers en klanten. Effort IT biedt software die volledig is afgestemd op de behoeften van uw bedrijf. Er zijn geen activiteiten meer die niets toevoegen. Overbodige velden en skills en inefficiënte processen behoren tot de verleden tijd.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw ITSM tooling

Met Halo ITSM worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet. Heeft uw IT afdeling moeite met het structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken? Vormt de toenemende vraag naar meer diensten een uitdaging?

Zorgt de grote verscheidenheid aan apparaten en applicaties voor onduidelijkheid? Effort IT heeft voor u de oplossing! Wij kunnen u daadwerkelijk verder helpen met de veelzijdige Halo ITSM software. Met Halo ITSM krijgt u weer overzicht, snelheid en flexibiliteit. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals. Wij bieden een persoonlijke oplossing en denken met u mee over de inrichting van ITSM tooling.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM tooling

    Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Wij bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Alle oplossingen bevinden zich in 1 pakket dat wij in 3 types out of the box aanbieden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Er zijn talloze features en integraties mogelijk met gestandaardiseerde en bekende applicaties.

    Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote. Wij bieden de ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. U betaalt een vaste maandprijs zonder verborgen kosten. U kunt direct online een abonnement afsluiten. Dit abonnement kunt u maandelijks opzeggen. Vraag een gratis trial of een vrijblijvende demo aan!