MSP Meetup 2023

Meld je nu gratis aan!

Ben jij er ook bij?

Dit jaar hebben we een primeur: de MSP Meetup 2023! Woensdag 01 november van 12:00 tot 17:00 uur komen verschillende Managed Service Providers bij elkaar voor een uniek programma. Het belooft een interactieve middag te worden met meerdere klantcases en interessante kennissessies bij het Leontienhuis in Zevenhuizen (nabij Rotterdam). 

Aanmelden MSP Meetup 2023

Het thema: de menselijke maat in dit digitale tijdperk 

Je kunt processen digitaliseren en met elkaar verbinden, een chatbot laten communiceren met je klanten, en teksten schrijven met AI. Maar vergeet de waarde van ons als mens niet. Natuurlijk kun je simpele taken automatiseren, maar als MSP wil je weten wat er bij je klanten speelt. En daar is menselijk contact voor nodig.  

 

Locatie: het Leontienhuis 

De menselijk maat is ook onmisbaar in de zorg die het Leontienhuis biedt. Deze locatie hebben we niet voor niets gekozen. Het Leontienhuis is in 2015 gestart onder leiding van Leontien van Moorsel en helpt mensen met een eetstoornis.  

  

Ondanks hun inzet blijft de behoefte aan hulp groot. Daarom komt er een nieuw Leontien CLUBHUIS. Het Leontienhuis draait op giften en donaties, en we hopen dat we na deze dag, samen met jou, een mooie bijdrage kunnen doen. 

 

Leontienhuis

Het programma

Vanuit de UK komen de specialisten van HaloPSA om je meer te vertellen over nieuwe functionaliteiten, zoals de integratie met ChatGPT. Ook laten ze ons meer zien van de HaloPSA-roadmap en is er een Q&A-sessie. Verder geven MSPs die al gebruikmaken van HaloPSA een kijkje achter de schermen en vertellen ze over hun ervaringen. Andere sprekers nemen ons mee in: 

Urenverantwoording

Veel MSPs worstelen met het schrijven van tijd op tickets, de interne urenverantwoording, en de inzet van multipliers. Effort IT deelt hoe je daar nu inzicht in en grip op krijgt.  

Een alles-in-één UCaaS-oplossing

Evolve IP levert een Unified Communications-oplossing die je kunt integreren met o.a. HaloPSA, Microsoft Teams and Cisco Webex. Het dealernetwerk van Evolve IP biedt wellicht een interessant nieuw verdienmodel voor jou als MSP. 

Effectieve contentmarketing voor MSPs

Hoe zorg je dat je content maakt die wél wordt gelezen door jouw ideale klant? Wat werkt nu wel in IT-contentmarketing en wat niet? ICT-copywriter vertelt je hier meer over. 

Netwerken

En verder is er genoeg gelegenheid om vakgenoten te ontmoeten en in gesprek te gaan met de sprekers. 

Organisatoren: