Maak kennis met Effort IT

Dé specialist op het gebied van Halo ITSM-software

Over ons

Al meer dan tien jaar werken we met ITSM-software. Die 100% focus zetten we in voor jouw organisatie, waarbij we procesmatig met je meedenken. Zo verminderen we verspillingen in ITSM-processen met de oplossingen van Halo. Ons motto? Achieve more with less Effort.

Gecertificeerd partner van Halo

De afgelopen jaren hebben we uiteenlopende ITSM-oplossingen gezien, de één beter dan de ander. Ondertussen zijn we overtuigd van alle eigenschappen en functionaliteiten van HaloPSA voor optimaal IT Service Management. Wij zijn dan ook dé implementatiepartner van Halo in de Benelux.

We zijn actief in diverse sectoren. Het maakt dus niet uit of je nu bij een handelsorganisatie, productiebedrijf of zakelijk dienstverlener werkt. Onze ervaren consultants helpen je graag met de inrichting van de Halo-software en het trainen van jouw medewerkers. Hiervoor werken we nauw met je samen en bouwen we aan een langdurige relatie.

Soepele implementatie van HaloPSA

Voor de reguliere implementaties werken onze consultants remote of bij jou op locatie. Zij bieden uiteenlopende ondersteuning op het gebied van Halo-software. Bij grote, complexe projecten leveren we ook projectmanagement. Op die manier verlopen ook deze implementaties goed en gestructureerd, detecteren we snel eventuele knelpunten en denken we mee over de juiste oplossingen.

Soepele implementatie Halo-software
ITSM-software voor managed service provider

“De overgang naar HaloPSA is tot nu toe probleemloos verlopen, op wat kleine notificatiedingetjes na. Ik wil het gehele Effort IT-team bedanken voor de inzet, het meedenken en assisteren met onze implementatie en het ontwerp. Nogmaals bedankt voor de zeer interactieve en kundige samenwerking!”

Jeroen van der Aar – Manager Operations bij Tagnet

Jouw partner voor procesoptimalisatie

Naast het verlenen van advies en het inrichten van HaloPSA helpen we je ook bij het optimaliseren van je processen. Op die manier helpen we jouw IT-afdeling om overbodige activiteiten te elimineren, inefficiënte processen te verbeteren en kostbare fouten te vermijden.

Dé Halo-partner voor de Benelux

We zijn werkzaam in de gehele Benelux, zowel remote als op locatie. Ons Nederlandse team bestaat uit gecertificeerde Halo-specialisten voor professionele consultancy en support.

Vrijblijvend advies

Uiteindelijk heeft iedere organisatie weer andere wensen en behoeften. Daarom is het advies van een expert meestal geen overbodige luxe bij het maken van een keuze voor de juiste ITSM-oplossing. We helpen je graag bij het maken van die keuze.