Maak kennis met Effort IT

Partner van Halo: voor levering en implementatie van Halo-software

Maak kennis met onze specialisten!

Over ons

Effort IT is de gecertificeerde partner van Halo. Door onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM-software, durven wij ons 'Specialisten in ITSM-software' te noemen. Of u nu een handel- of productiebedrijf hebt of in de zakelijke dienstverlening actief bent, onze ervaren consultants helpen u graag met de inrichting van Halo-software en het trainen van uw medewerkers.

Naast advies over het inrichten van Halo-software kunnen wij uw processen ook optimaliseren. Door verspillingen te elimineren zoals het verwijderen van overbodige velden en activiteiten die geen waarde toevoegen, worden inefficiënte processen omgevormd tot up-to-the-minute workflows.

Met passie en plezier delen wij onze kennis en ervaring met u, net als bij vele andere bedrijven waarbij we Halo-software geïmplementeerd hebben.

Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden bij uw vraagstukken op het gebied van Halo-software.

Als meer nodig is dan kennis van Halo-software alleen, zoals bij grotere of complexere projecten waarbij een reguliere implementatie niet mogelijk is, dan bieden wij ook Project Management aan. Hierbij is uitgebreide kennis en ervaring met bedrijfsprocessen gegarandeerd bij Effort IT. Wij kunnen bijvoorbeeld een meer sturende rol innemen in het project, beter en sneller verspillingen identificeren of meedenken over oplossingen met betrekking tot koppelingen of integraties. Door ruime kennis en ervaring van onze projectmanagers zal de implementatie kwalitatief goed en gestructureerd verlopen, worden knelpunten snel gedetecteerd en wordt meegedacht over oplossingen.

Benelux dekking

Wij zijn werkzaam in de gehele Benelux en bieden onze werkzaamheden aan zowel remote als op locatie.

Eigen consultancy & Service Desk

Wij werken met een eigen team van gecertificeerde Halo-professionals

Management informatie

Managementinformatie Door onze uitgebreide (10 jaar+) ervaring in diverse branches hebben we veel expertise op het gebied van het analyseren/rapporteren van managementinformatie. Wat is het nut van een goed ITSM pakket terwijl u niet op de juiste manier de data kunt analyseren?