Trotse partner van:

Dè beste servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM servicedesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wil je een IT-afdeling die de allerbeste service verleent aan zowel medewerkers als klanten? Effort IT biedt de juiste ITSM oplossing met Halo servicedesk software. Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM-software en met onze unieke Halo servicedesk software worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet.

Ben je op zoek naar servicedesk software die naadloos aansluit op de behoeften van jouw organisatie? Effort IT is dé specialist op het gebied van ITSM software. Wij hebben jarenlange ervaring in de ITSM tooling en zijn officieel partner van Halo in de Benelux. Met Halo ITSM servicedesk software zorgen wij voor een digitale transformatie. Dat betekent dat inefficiënte processen verleden tijd zijn. De verouderde werkwijze verandert in moderne, intuïtieve workflows. Effort IT biedt Halo servicedesk software die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Alle IT-zaken bevinden zich op één centrale plek. Deze all-inclusive software oplossing biedt jouw IT-teams de tools om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan medewerkers en klanten. Met Halo ITSM krijg je overzicht, snelheid en flexibiliteit. Je servicedesk medewerkers worden ontlast, de aanvragen vereenvoudigd en de kosten verlaagd. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring en ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de juiste inrichting van de software. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met slechts 1 klik bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken.

ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw servicedesk software

HaloITSM biedt vele functionaliteiten en wordt volledig modulair aangeboden. Je bepaalt zelf door één klik welke functionaliteit je in jouw organisatie wilt gebruiken.

Met onze Halo software krijg je een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. De software groeit met je mee naarmate de behoeften van je organisatie veranderen. Wij bieden 1 Halo softwarepakket in 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Het maakt niet uit in welke branche je actief bent, onze ervaren consultants helpen je graag met de inrichting van de software. Ook bieden wij je medewerkers trainingen over de software aan. De implementatie van de servicedesk software is eenvoudig en kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. Er zijn talloze features en integraties met veel bekende en gestandaardiseerde applicaties mogelijk.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Servicedesk software met talloze integraties en features

    Effort IT biedt Halo software aan tegen transparante en eerlijke prijzen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Zonder meerprijs kun je modules aan- of uitzetten.

    Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Wij nodigen je uit om contact met ons op te nemen voor een vrijblijvende trial of demo. In de trial kun je 30 dagen lang de functionaliteiten van de Halo servicedesk software ontdekken. Wij bieden Halo software aan tegen eerlijke prijzen. Er zijn geen verborgen kosten; alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Voor de reguliere implementatie werken onze consultants remote of bij jou op locatie. Verleen de allerbeste service met Halo ITSM software!