Trotse partner van:

Dè beste servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM servicedesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wil je een IT-afdeling die de allerbeste service verleent aan zowel medewerkers als klanten? Effort IT biedt de juiste ITSM oplossing met Halo servicedesk software. Wij zijn dé specialist op het gebied van ITSM-software en met onze unieke Halo servicedesk software worden medewerkers, bedrijfsmiddelen en tijd effectiever ingezet.

Door de IT-serviceafdeling van jouw organisatie te digitaliseren wordt de werkdruk voor servicedeskmedewerkers verlaagd en klanten zullen zich gehoord en tevreden voelen door jullie service. De tijd van krakende legacy, e-mail en spreadsheets is voorbij als je kiest voor de juiste HaloITSM oplossing. Effort IT biedt de servicedesk software die naadloos past bij jouw bedrijf. Wij hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en zijn overtuigd van de uitstekende eigenschappen en functionaliteiten van HaloITSM. Het is een allesomvattende ITSM software oplossing waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn. Wij zijn de trotste partner van Halo binnen de Benelux en hebben al vele organisaties mogen helpen bij de inrichting van de juiste software. Onze gecertificeerde Halo consultants zetten ook graag hun deskundigheid in voor jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing die volledig is afgestemd op de wensen en behoeften van jouw organisatie. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw servicedesk software

HaloITSM biedt vele functionaliteiten en wordt volledig modulair aangeboden. Je bepaalt zelf door één klik welke functionaliteit je in jouw organisatie wilt gebruiken.

HaloITSM transformeert je huidige manier van werken tot moderne, intuïtieve workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Halo heeft uitgebreide integratiemogelijkheden zodat je je favoriete apps kunt blijven gebruiken. Je hoeft niet op te zien tegen veel rompslomp bij de implementatie van de servicedesk software omdat deze goed en gestructureerd verlopen. Binnen enkele dagen kan de implementatie geregeld zijn. Onze consultants werken zowel op locatie als remote. Wij bieden zowel inrichting als training over de software. HaloITSM wordt het hart van jouw organisatie!

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Servicedesk software met talloze integraties en features

    Effort IT biedt Halo software aan tegen transparante en eerlijke prijzen. Er zijn geen verborgen kosten. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. Zonder meerprijs kun je modules aan- of uitzetten.

    Ben je benieuwd of onze MEN iets is voor jouw organisatie? Je kunt de software 30 dagen lang gratis uitproberen. Ook kun je een vrijblijvende demo aanvragen. Met al je vragen kun je contact met ons opnemen. Met HaloITSM is jouw organisatie klaar voor de toekomst. De software groeit mee met je organisatie als de behoeften veranderen. Ervaar zelf dat ons motto klopt: Achieve more with less Effort!