Trotse partner van:

Dè beste support desk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM helpdesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Support desk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Functioneert je IT-servicemanagement niet optimaal? Ben je op zoek naar professionele support desk software? Bij Effort IT ben je aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring binnen de ITSM tooling en we bieden je unieke support desk software van Halo.

Wij zijn enthousiast over de bijzondere eigenschappen en functionaliteiten van HaloITSM en HaloPSA voor optimaal IT- servicemanagement. Je huidige, ouderwetse manier van werken wordt door de snelle en efficiënte Halo ITSM software getransformeerd tot moderne, intuïtieve workflows. Met als resultaat weer overzicht op alle IT-aanvragen, serviceverzoeken en incidenten zodat deze snel en flexibel afgehandeld kunnen worden. Al je IT-assets en communicatie worden door Halo ITSM samengebracht in één gebruiksvriendelijke oplossing. Met HaloITSM en HaloPSA ondersteunen we IT-afdelingen bij het elimineren van overbodige activiteiten, het verbeteren van inefficiënte processen en het vermijden van kostbare fouten. Medewerkers en klanten zullen tevreden zijn. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die met je meedenken over de juiste support desk software voor jouw organisatie. Wij bieden een persoonlijke oplossing die volledig is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. De all-inclusive support desk software van Effort IT biedt jouw IT-teams de tools om herhaaldelijk en consequent de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw support desk software

Onze Halo desk software wordt volledig modulair aangeboden en biedt ongelooflijk veel modules en functionaliteiten zoals Incident Management, SLA-beheer, Problem Management, Change Management, Release Management, Selfservice Portal, Kennisbank en CRM en CMDB koppelingen.

Met slechts 1 klik bepaal je welke functionaliteit je in jouw organisatie wilt gebruiken. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Er zijn talloze features en integraties mogelijk. Je kunt je favoriete applicaties gewoon blijven gebruiken. Alle oplossingen vind je in 1 software pakket! De implementatie verloopt soepel en kan binnen enkele dagen geregeld zijn. De software groeit mee met de veranderende behoeften van jouw organisatie.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Support desk software met talloze integraties en features

    Ben je benieuwd of wij iets voor jouw organisatie kunnen betekenen. Je kunt altijd contact met ons opnemen en wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden.

    We bieden je een gratis trial van 30 dagen aan en je kunt een vrijblijvende gratis demo aanvragen. Onze prijzen zijn transparant; alle modules zijn bij de prijs inbegrepen. We bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Onze consultants komen graag bij je langs op locatie maar werken ook remote. Laat jouw IT-zaken onze zorg zijn!