Trotse partner van:

Dè beste support desk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM helpdesk software van Halo, geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Support desk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wil je dat de serviceverzoeken van medewerkers en klanten snel en efficiënt afgehandeld worden? Heeft de IT-afdeling van jouw organisatie moeite met het structureren en beheren van interne incidenten en serviceverzoeken? Effort IT biedt uitkomst!

Met onze Halo support desk software helpen we jou bij het optimaal inrichten van de service desk en ITSM processen. Wij zijn de officiële partner van Halo ITSM in de Benelux en met onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM zijn wij dé specialist op het gebied van ITSM software. Met Halo support desk software krijg je overzicht, flexibiliteit en snelheid. Je medewerkers krijgen de juiste tools in handen zodat ze productiever zijn en de klanttevredenheid zal verbeteren. Halo support desk software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat volledig is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Met Halo ITSM ben je klaar voor toekomstige uitdagingen want de software groeit mee met de veranderende behoeften. Het maakt voor onze gecertificeerde Halo professionals niet uit in welke branche je actief bent, zij helpen je graag met de inrichting van de Halo software en het trainen van je medewerkers. De toonaangevende Halo software zorgt voor een digitale transformatie. Je huidige manier van werken wordt getransformeerd tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw support desk software

Met de Halo support desk software krijg je een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem.

Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek. Halo ITSM wordt het hart van jouw organisatie! Wij bieden 1 Halo softwarepakket aan in 3 types out of the box functionaliteit: Halo ITSM, Halo PSA en Halo Servicedesk. Op deze website vind je een volledige beschrijving van alle features en integratie mogelijkheden. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. Met slechts 1 druk op de knop bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Support desk software met talloze integraties en features

    Voor Halo software betaal je een vast maandelijks tarief. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen.

    Ben je benieuwd of de Halo support desk software een meerwaarde is voor jouw organisatie? Je kunt 30 dagen lang een gratis trial proberen. Ook kun je een vrijblijvende gratis demo boeken. Met onze uitgebreide kennis en ervaring zal de implementatie goed en gestructureerd verlopen. Naast de inrichting van de software bieden wij ook trainingen aan. Reguliere implementaties voeren wij uit bij jou op locatie of remote. Neem contact met ons op voor meer informatie!