Trotse partner van:

Dè beste support software specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Support software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Ben je op zoek naar support software om de IT-afdeling van jouw organisatie te optimaliseren? Wordt het tijd dat jouw servicedeskmedewerkers ontlast worden, je kosten verlaagd en je aanvragen vereenvoudigd worden?

Wil je de dat de IT-afdeling van jouw organisatie de allerbeste service verleent aan medewerkers en klanten? Zoek je een specialist in support software die jouw IT-afdeling optimaliseert? Effort IT biedt toonaangevende ITSM software van Halo. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring met servicedesk software en transformeren jouw huidige manier van werken compleet en zorgen voor een digitale transformatie. Met Halo ITSM verlaag je de werkdruk voor servicedesk medewerkers en worden klanten en medewerkers sneller en beter geholpen. Effort IT is de officiële partner van Halo in de Benelux. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die graag met je meedenken over de juiste inrichting van de software en deskundig en eerlijk advies geven. Halo support software is een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem dat volledig wordt afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Het systeem past zich moeiteloos aan als de behoeften van je organisatie veranderen. Het incident- en probleembeheer is één van de vele functies van onze ITSM software. Door servicedesk medewerkers de juiste tools in handen te geven om hun werk goed te doen, voorkom je dat klanten zich niet gehoord voelen en ontevreden zijn met jullie service. 

IT supportdesk software voor uw IT-organisatie

Support software specialist voor procesoptimalisatie

Wij bieden onze Halo support software volledig modulair aan. Halo-software biedt ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. Je bepaalt door slechts 1 klik welke functionaliteit je wilt gebruiken.

Alle oplossingen vind je in 1 Halo software pakker dat we in 3 types out of the box functionaliteit aanbieden: Halo ITSM, Halo servicedesk en Halo PSA. Halo-software biedt je ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. Alle actuele en relevante klanteninformatie heb je altijd direct bij de hand. Integraties zijn mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde apps zoals Azure, Active Directory, Office 365, N-able, HubSpot en Ninja One. Bovendien staan er nog genoeg koppelingen op de roadmap. Halo ITSM wordt volledig modulair aangeboden. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Met slechts 1 druk op de knop bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Support software met talloze integraties en features

    HaloITSM is een flexibel systeem waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn. Je kunt je favoriete apps gewoon blijven gebruiken. Effort IT biedt Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen.

    Ben je nieuwsgierig of Halo support service een meerwaarde is voor jouw organisatie? Je krijgt 30 dagen de tijd om in de Halo-omgeving rond te kijken. Dit is geheel gratis. Daarnaast kun je een gratis demo bij ons boeken. Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Je betaalt een vaste maandprijs zonder dat je bang hoeft te zijn voor verborgen kosten. Onze ervaren medewerkers helpen je niet alleen bij de inrichting van de software maar wij bieden ook trainingen aan.