Trotse partner van:

Dè beste support software specialist van Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Support software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Ben je op zoek naar support software om de IT-afdeling van jouw organisatie te optimaliseren? Wordt het tijd dat jouw servicedeskmedewerkers ontlast worden, je kosten verlaagd en je aanvragen vereenvoudigd worden?

Het is niet makkelijk om de juiste ITSM (IT Service Management) te kiezen en Effort IT helpt je daar graag bij. Wij zijn de specialist op het gebied van ITSM software en hebben jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling. Als trotse partner van Halo bieden wij een all-inclusive software-oplossing voor de IT-afdeling van jouw organisatie. Wij hebben ervaring met uiteenlopende ITSM-oplossingen en zijn overtuigd dat Halo de juiste eigenschappen en functionaliteiten heeft voor een optimaal IT Service Management. Deze toonaangevende support software zorgt voor tevreden medewerkers en klanten. Ons team van gecertificeerde Halo professionals denkt graag met je mee over de inrichting van jouw software. We bieden een persoonlijke oplossing die is afgestemd op de behoeften van jouw organisatie. Zo ben je tegelijk voorbereid op toekomstige ontwikkelingen. HaloITSM transformeert je huidige ouderwetse manier van werken met e-mail, spreadsheets en krakende legacy naar moderne, intuïtieve workflows. Deze all-inclusive software geeft je IT-team de tools in handel om consequent de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers.
IT supportdesk software voor uw IT-organisatie

Support software specialist voor procesoptimalisatie

Wij bieden onze Halo support software volledig modulair aan. Halo-software biedt ongelooflijk veel functionaliteit: van CRM en CMDB tot koppelingen en projectmanagement. Je bepaalt door slechts 1 klik welke functionaliteit je wilt gebruiken.

Zie je op tegen deze digitale transformatie omdat deze ingewikkeld en tijdrovend is? Dat is nergens voor nodig. De implementatie van de support software kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Daarnaast bieden zowel inrichting als trainingen over de software. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Wij komen bij jou op locatie of werken remote om je te ondersteunen.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Support software met talloze integraties en features

    HaloITSM is een flexibel systeem waarmee talloze features en integraties mogelijk zijn. Je kunt je favoriete apps gewoon blijven gebruiken. Effort IT biedt Halo ITSM software aan tegen eerlijke prijzen.

    Alle functies zijn bij het tarief inbegrepen zodat je niet bang hoeft te zijn voor verborgen kosten. Wil je graag weten of Halo support software iets is voor jouw organisatie? Je kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie en wij bieden je een vrijblijvend trial van 30 dagen aan. Ook kun je een gratis demo aanvragen. Ontdek alle mogelijkheden!