Trotse partner van:

Dè beste support tooling in Nederland!

Intuïtieve support software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

Support tooling die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Verdienen je medewerkers en klanten een betere service? Verlies je het overzicht op alle IT-aanvragen en incidenten en wordt de werklast van de IT-servicedesk te hoog? Met de juiste support tooling optimaliseer je je IT-servicebeheer.

Effort IT biedt toonaangevende ITSM software die de huidige, verouderde werkwijze transformeert naar moderne, intuïtieve workflows. Je krijgt weer overzicht, snelheid en flexibiliteit met de juiste Halo support tooling. Een goede IT-serviceverlening is belangrijk voor medewerkers en klanten. Door servicedesk medewerkers de juist support tooling in handen te geven kunnen zij hun werk goed doen en zal het plezier in het werk toenemen. Klanten zullen zich gehoord voelen en tevreden zijn met de geboden service. Zowel je medewerkers als de klanten krijgen de allerbeste service. Wij zijn officieel partner van Halo en onze gecertificeerde Halo professionals helpen je graag met de inrichting van de Halo software. Onze experts denken graag met je mee over de beste oplossing voor jouw organisatie. Je krijgt de Halo ITSM software die perfect past bij de behoeften van jouw organisatie. Als deze behoeften in de toekomst veranderen dan groeit de software probleemloos mee. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op één centrale plek. Met onze software bereik je met zo min mogelijk klikken en zo maximaal mogelijk resultaat.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

Talloze features en integraties voor uw support tooling

Met support tooling van Effort IT is veel mogelijk. Zo is er uitgebreide integratie mogelijk met veel bekende en gestandaardiseerde apps zoals Jira, Cisco, Outlook, Teams etc.

Op deze website vind je een lijst van applicaties die je naadloos kunt integreren met HaloITSM en Halo PSA. Mis je jouw favoriete app in de lijst? Bel ons even op want hoogstwaarschijnlijk kunnen wij deze toch koppelen. Alle oplossingen bieden wij aan in 1 Halo softwarepakket dat bestaat uit 3 types out of the box: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. De implementatie is eenvoudig en kan binnen enkele dagen al geregeld zijn. Dit doen wij op basis van consultancy voor uw support tooling.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    Complete ITSM tooling

    Onze prijzen zijn eerlijk en transparant. Je hoeft niet bang te zijn voor verborgen kosten; alles is in de maandprijs inbegrepen.

    Ben je benieuwd wat wij voor jou organisatie kunnen betekenen? Je kunt een gratis demo op maat aanvragen. Je hebt dan 30 dagen de tijd om uit te proberen of het iets voor je is. Wij helpen je niet alleen bij de inrichting van je software maar bieden ook trainingen voor medewerkers aan. Onze kennis en passie delen wij graag!