Trotse partner van:

Dè beste ITSM servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Goede servicedesk software is belangrijk voor het efficiënt functioneren van een organisatie. Denkt u dat uw organisatie verbetering nodig heeft? Effort IT heeft de oplossing voor u!

Wij werken met het toonaangevende Halo ITSM software. Deze intuïtieve software is snel, efficiënt en wordt geleverd door deskundige Halo professionals. Onze ITSM servicedesk software optimaliseert bedrijfsprocessen en laat medewerkers efficiënter functioneren. Met onze jarenlange ervaring en 100% focus op ITSM software durven wij onszelf wel 'Specialist ITSM software' te noemen. Effort IT zorgt ervoor dat alles wat u nodig heeft voor uw IT op één plek te vinden is. Halo ITSM transformeert uw huidige manier van werken tot intuïtieve, up-to-the-minute workflows met een snel, eenvoudig en volledig configureerbaar systeem. Deze all-inclusive software stelt uw ITSM servicedesk in staat om consequent en herhaaldelijk de beste service te verlenen aan klanten en medewerkers. U krijgt van ons deskundig advies welke Halo software oplossing het beste bij uw organisatie past. Voordat we aan de slag gaan met het implementeren van de software brengen wij eerst uw processen goed in kaart zodat het altijd een succes wordt.
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw ITSM servicedesk

Op zoek naar een nieuw pakket als ITSM servicedesk? Effort IT helpt u met het advies, implementatie en training in ITSM servicedesk software.

Wij adviseren u niet alleen over de inrichting van Halo software maar trainen ook uw medewerkers zodat iedereen over de juiste vaardigheden beschikt om ermee te werken. Het implementeren van de software kan binnen enkele dagen geregeld zijn. Reguliere implementaties voeren wij uit op basis van consultancy. Onze consultants komen bij u op locatie of werken remote om u ondersteuning te bieden. Wij bieden de Halo software aan tegen eerlijke prijzen. Halo is toonaangevende ITSM software en wij zijn er trots op dat wij officieel partner van Halo zijn. Effort IT is werkzaam in de gehele Benelux en levert ITSM software tegen betaalbare prijzen.

    Boek een gratis demo!

    Direct Online af te sluiten

    ITSM servicedesk met talloze integraties en features

    Onze servicedesk software is eenvoudig te integreren met uw andere bedrijfsapplicaties. Denk hierbij aan Outlook, Lansweeper, Salesforce, Teamviewer, Azure etc.

    Een overzicht van alle integraties vindt u elders op deze website. Halo staat voor maximale IT support; u bent verzekerd van een goede start. Het maakt niet uit of u nu een handel- of productiebedrijf hebt of actief bent in de zakelijke dienstverlening. Alle oplossingen vindt u in 1 pakket. Eén Halo softwarepakket wordt in 3 types out of the box aangeboden: Halo ITSM, Halo Servicedesk en Halo PSA. Wat deze types precies inhouden leest u uitgebreid op deze website. Onze Halo software is volledig afgestemd op uw organisatie en groeit mee naarmate de behoeften veranderen.