Trotse partner van:

Dè beste ITSM servicedesk software in Nederland!

Intuïtieve ITSM software van Halo,
geleverd door experts!

Unieke ITSM software!

ITSM servicedesk software die al uw IT zaken op 1 plek brengen.

Wil je een hoogwaardige IT-dienstverlening leveren? Ben je op zoek naar een oplossing? Effort IT biedt een all-inclusive software oplossing! Met een Halo ITSM servicedesk geven we jouw IT-team de tools in handen om altijd de beste service te kunnen verlenen aan medewerkers en klanten.

Effort IT is de trotse partner van Halo in de Benelux. De toonaangevend Halo ITSM software zorgt voor een flexibele IT-afdeling die alle serviceverzoeken en interne incidenten gestructureerd snel afhandelt; je krijgt tevreden medewerkers en klanten. Zowel de Managed Service Provider als de intern gerichte IT-afdeling ondergaan een digitale transformatie. Met een ITSM servicedesk verandert je huidige, ouderwetse manier van werken in moderne, intuïtieve workflows. Alles wat je nodig hebt bevindt zich allemaal op één centrale plek. Effort IT heeft jarenlange ervaring binnen de ITSM tooling en we zijn overtuigd van de superieure eigenschappen en functionaliteiten van HaloITSM. Ons team bestaat uit gecertificeerde Halo professionals die hun kennis en ervaring graag inzetten voor jouw organisatie. Wij denken graag met je mee over de inrichting van de software en bieden een persoonlijke oplossing op maat. Jouw organisatie is klaar voor de toekomst omdat HaloITSM met je meegroeit naarmate de behoeften van je organisatie veranderen. 
ITSM-software voor uw IT-organisatie

De specialist voor uw ITSM servicedesk

Op zoek naar Halo ITSM servicedesk? HaloITSM wordt volledig modulair aangeboden als ITSM servicedesk. De modules zijn gebruiksvriendelijk en snel in te richten. Door slechts 1 klik bepaal je welke functionaliteit je wilt gebruiken.

Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Ook bieden wij de mogelijkheid om 30 dagen lang een gratis trial te proberen of een gratis demo te boeken.

    Boek een vrijblijvende demo

    Direct Online af te sluiten

    ITSM servicedesk met talloze integraties en features

    Onze servicedesk software is eenvoudig te integreren met uw andere bedrijfsapplicaties. Denk hierbij aan Outlook, Lansweeper, Salesforce, Teamviewer, Azure etc.

    We helpen je graag bij het optimaal inrichten van de servicedesk en ITSM-processen. Wij bieden ITSM software aan tegen eerlijke prijzen. Alle modules zijn bij de prijs inbegrepen zodat je niet bang hoeft te zijn voor onaangename verrassingen. Voor de regulier implementaties werken onze consultants remote of bij jou op locatie. Alles wat je nodig hebt bevindt zich op 1 centrale plek. Onze ervaren consultants helpen je graag met de inrichting van de Halo-software en het trainen van jouw medewerkers.