HaloPSA Call Management: jouw sleutel tot optimalisatie van de servicedesk

door | jan 4, 2024 | Halo PSA | 0 Reacties

In een wereld die bol staat van technologie, maakt persoonlijk contact nog altijd het verschil. Centraal in dat contact staat telefonisch contact en dus jouw call management systeem. Wil jij top-notch klantenservice leveren? Dan is een effectief call management systeem geen overbodige luxe, maar een absolute must-have. Maak kennis met HaloPSA Call Management.

Wat maakt HaloPSA zo speciaal?

Optimale efficiëntie:
Dankzij geavanceerde geautomatiseerde functies herkent HaloPSA jouw bellers direct. Dus zodra een klant belt, koppelt HaloPSA Call Management relevante klantinformatie aan de call en logt het de oproepduur. Dankzij gestandaardiseerde scripts zorg jij voor een consistente en effectieve aanpak in elk gesprek.

Te koppelen met je bestaande telefooncentrale
HaloPSA Call Management kun je eenvoudig koppelen, bijvoorbeeld met 3CX, Microsoft of Cisco.

Toonaangevende innovatie:
HaloPSA gebruikt de nieuwste technologieën. Ondersteund door geavanceerde systemen zoals ChatGPT, kun jij sneller en accurater antwoord geven op vragen. Deze AI-tools maken gebruik van uitgebreide databases, zoals artikelen en zelfs YouTube-video’s, om jou realtime bij te staan.

Klant staat centraal:
HaloPSA is afgestemd op jouw klant. Door het systeem te personaliseren naar de taalvoorkeuren van jouw klant en samenvattingen van gesprekken te delen, zorg je voor een vloeiende en prettige klantinteractie.

Benieuwd hoe dit allemaal werkt? Ervaar het zelf. Bekijk deze video waarin we je precies laten zien hoe krachtig HaloPSA Call Management is.

Waarom is een call management zo belangrijk?

In de competitieve markt van vandaag kan de kwaliteit van jouw call management het verschil maken. Met HaloPSA positioneer je jezelf als een voorloper in klantenservice en pro activiteit. Je hebt altijd de juiste gegevens én historie van je klant bij de hand, weet welke tickets er in het verleden waren en of deze naar tevredenheid zijn opgelost. Zo kun je jouw klant nog beter van dienst zijn.

Maak werk van Call Management op jouw servicedesk

HaloPSA Call Management is meer dan een tool: het is een gamechanger in hoe jij communiceert met en reageert op je klanten. We zijn trots op onze samenwerking met HaloPSA en willen je helpen om deze overstap te maken.

Klaar om de toekomst van klantenservice in te stappen? Voor een visuele demonstratie van wat HaloPSA je te bieden heeft, raden we je aan deze video te bekijken. Wil je HaloPSA zelf ervaren? Dat kan ook. Vraag nu een gratis trial aan en wij zorgen dat je binnen een minuut aan de slag kunt!